Ötvös Tibor

Kutyaszorítóban játék készül

Pár évtizedes késéssel, de megkapja játékváltozatát Tarantino kultikus gengszterfilmje.

Felülnézetes akciójátékot kap az 1992-es, kultikus Tarantino film, a Kutyaszorítóban vagy eredeti címén Reservoir Dogs. A Big Star Games a PAX East 2017 színpadán jelentette be a Reservoir Dogs: Bloody Days címet kapott projektet, mely egy felülnézetes akciójáték lesz. A megvalósítás a cell-shaded grafikát használja és bemutatkozik egy idő-visszatekerő játékmód is. A programban ráadásul a rablásra koncentráltak a készítők, melyet a Time Back bevetésével bármikor visszatekerhetünk.

Az események azonban, minden egyes visszapörgetéskor megváltoznak és így nem tudhatjuk, mi is fog történni legközelebb. Ennek oka, hogy a jövő a megváltozik attól, hogy másképpen cselekszünk a jelenben. Mindenesetre a program a tavasszal megjelenik és az összes szereplőt irányíthatjuk majd (Mr. Blonde, Mr. Blue, Mr. Brown, Mr. Orange, Mr. Pink, és Mr. White) és nem csak egy rablást hajthatunk végre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • reno22 #2
    Miről Beszéltek? Már régesrégen volt belőle játék és nem is volt rossz! Ezt azért egy ilyen szakmás oldalon nem ártana tudni!
  • joeperry #1
    Majdnem talált, nekem a 2006-os tetszett, többször végigjátszottam.