Ötvös Tibor

Két hét alatt megfeleződött a For Honor tábora

Gyorsan múló sikernek tűnik a Ubisoft For Honor alkotása, melynek tábora mindössze két héttel a premier után megfeleződött.

A For Honor kapcsán mi is kifejtettük ellenérzéseinket, de ennek ellenére mégis a program alapjaiban ott leledzik a lehetőség csírája. Feltehetően ezt gondolta sok más vásárló is, akik alaposan át is rendezték a Steam Top 10 legtöbbet játszott alkotása listáját is, mikor a nyitónapon 46 ezer regisztrált játékossal rendelkeztek. Azonban az azóta eltelt két hétben drasztikusan csökkentek ezek a számok - ahogy történt egyébként a The Division esetében is. Egy héttel a premier után már csak 21 ezren, míg a legutóbbi napon már csak 15 ezren kalandoztak a játék világában. Ez a szám feltehetően tovább csökken majd és kíváncsian várjuk, hol a megállás.

Közben felkerült a netre két fotó, melyeken elvileg a hamarosan megjelenő DLC-k plusz karaktereit láthatjuk. Mivel a kiadó még nem erősítette meg az értesülést, így kéretik pletyka.szinten kezelni, hogy a lovag-viking-szamuráj trióhoz hamarosan csatlakozik a nindzsa és a római centurio is. Kérés persze, hogy egy ilyen, az akcióra koncentráló alkotásban mennyi haszna lesz egy lopakodásra teremtett karakternek, de várjuk a végeredményt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!