Ötvös Tibor

SCUM - nyitott világú rab-játék

A SCUM-ban egy nyitott világot kapunk, amelyben elítélt rabként kell menekülnünk egy szigetről.

A SCUM alapötlete cseppet sem egyedi, hiszen a Croteam és a Gamepires közös alkotása arról szól, hogy egy adott területet teljesen szabadon bejárva kell bizonyos küldetéseket megoldanunk, majd elmenekülni onnan. Azonban a brutalitást, amit várhatunk a jelenleg Steam Korai Hozzáférés berkeiben elérhető alkotásban az, ami kiemelheti a tömegből a címet. Az alaphelyzet szerint ugyanis a szigeten csak elítélt rabok vannak, akik azért küzdenek, hogy amnesztiát nyerhessenek.

A TEC1 szigeten ugyanis egy műsort forgatnak, melyben a rabok egymással csapnak össze és a legjobb nyereménye a szabadság. A SCUM az Unreal Egine 4-et alkalmazza, tehát a grafikával biztosan nem lesz gond. Az is biztos, hogy a hangulat miatt valószínű sokan szórakoznak majd kellemesen a címmel és mivel alapból multis játékmenetre épít a program, így az összecsapások során is fel kell kötni a gatyánkat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kvp #4
    A vegen a todo listaban irjak hogy tervezik a medve kiuthetoseget. Gondolom csak akkor fog menni ha a jatekos csaladneve Putyin...

    Lofegyverek ellen meg az a jo megoldas ha keves a loszer ezert mindenki elobb ut aztan lo csak. Vagy nem es akkor lesz egy balance problema.
  • Paddy #3
    Remélem a medve nem lesz leboxolható.
  • Ender Wiggin #2
    John Dick? Érdekes gyerekkora lehetett ezzel a névvel...
  • molnibalage83 #1
    Érdekes koncepció, de ha lőfegyverek is lesznek, akkor...?