Ötvös Tibor

Így fest a Prey első 30 perce

Felkerült a netre a Prey első fél órája.

Május 5-én jelenik meg, hosszas várakozás, fejlesztés, újraindítás, csapatcsere után a Prey második része, mellyel valójában újraindítják a sorozatot. A Bethesda most látta elérkezettnek az időt arra, hogy megossza a rajongókkal a program nyitányának első fél óráját, melyet mindenképpen érdemes megnézni. Az RPG-elemek fontos szerepet kapnak (ez nem meglepő a fejlesztő Arkane Studios munkáit ismerve) és persze a sztori is izgalmas lesz. Várjuk a premiert.

A sztori szerint JFK túlélte a '63-as merényletet és ennek köszönhetően sokkal komolyabb támogatást kapott az űrprogram is. A program helyszínéül szolgáló állomást is az elnök idejében kezdték el építeni és az évek során folyamatosan bővítették. A játék elején 2032-ben járunk, a helyszín pedig a Talos űrállomás, ahol is a főhős, Morgan Yu egy kísérlet alanyaként tér magához. Az eredeti tervek szerint az emberiséget kellett volna megmenteni ezzel a vállalással, ám sajnos ahogy az már lenni szokott, minden kicsúszott a vezetők kezeiből. Egy idegen faj támadja meg az állomást és csak rajtunk múlik, hogy meddig jutnak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #4
    OKé, az egy dolog, hogy kísértetiesen hasonlít a Half-Life-ra, de az is feltűnő, hogy a dizájn meg a Dishonoredra (és a színészek közül páran dolgoztak is az első részben). Emiatt én semmiképpen sem írnám le, csak annyi negatívumot jegyeznék meg továbbra is, hogy ez nem PREY. A Prey új és eredeti volt, ez meg sajnos csak utánérzése egy másik programnak.
  • Sir Cryalot #2
    Hát ez az amire azt lehet mondani hogy TÚL half-life érzés, a zárt terekhez képest meg TÚLságosan belassul. :(
  • MZperX75 #1
    Half life érzés,hangok is ,tetszik