Ötvös Tibor

Az ébredő Erő miatt nem volt kampány a Battlefrontban


Az Electronic Arts nem akart lemaradni Az ébredő Erő premierjéről, így dobta a Battlefront kampányát.

A Star Wars: Battlefront világából nagyon hiányzott a szóló kampány, melyet elvileg a DiCE a kezdetektől nem akart beletenni a programba. Ám ma kiderült, hogy ez szimpla hazugság. Egy, a befektetőknek tartott tájékoztatón ugyanis Patrick Soderlund elárulta, hogy az igazi oka a kimaradt játékmódnak szinte már érthető. Az ébredő Erő premierje ugyanis előre láthatóan nagy durranásnak számított és éppen ezért minden beáldoztak volna a kiadónál, hogy a bemutató és a Battlefront megjelenése között ne teljen el sok idő.

A számítás így be is jött, hiszen bár valóban fájóan hiányzik a kampány mód a programból és a kritikák alapján is egy közepes alkotást készített a DiCE, de az eladások mégis nagyon szépen alakultak. Természetesen most már csak az a kérdés, hogy majd a második rész munkálatait mennyire befolyásolja a Zsivány Egyes mozis indulása. Reményeink szerint már lesz idejük egy szóló kampányra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ragnaar #4
    Ez a BF annyira lett csak árkád, mint egy SW racer annó az EP1 környékén, vagy egy SW Starfighter. Szimpla promójáték lett, és elérték, hogy fenntartásokkal kezeljék az egykori rajongók a Battlefront franchiset.
    (Valószínűleg NFS-re se kell többet költeni, de hát ez van a konzol piac nem minden játéktípusnak fekszik. Elsődlegesen PC-re meg nagy kiadók nem fognak játékot fejlesztetni.)
    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2016.05.29. 17:08:49
  • lipovics #3
    Hülye aki EA játékot vesz, pont ezért.
  • Sequoyah #2
    A kampanyt akkor most eladhatjak kulon jatekkent, es duplan kaszalnak:)
  • Zombee #1
    A második részt az EP8 fogja befolyásolni. :)