Ötvös Tibor

Mozgásban a Star Wars: Knights of the Old Republic remake

Mozgásban is megmutatta magát a rajongók által készített Star Wars: Knights of the Old Republic remake.

Nagyjából egy hónapja jelentette be a Star Wars rajongói közösség tagjaiból álló Poem Studios, hogy elkészítik a kultikus Star Wars: Knights of the Old Republic feldolgozását. Mivel a program nem biztos, hogy viselheti az eredeti nevet, így mostantól hivatalosan is az Apeiron névvel kell keresni a játékot. A bejelentéssel együtt a készítők nyilvánosságra hozták az első trailert is.

A videóban nem láthatunk harcokat, inkább csak a helyszíneket nézhetjük meg újra. A program az Unreal Engine 4-et használja majd és ahogy a hivatalos oldalon is megtalálható képeken is látható, a messzi-messzi galaxis pazarul fest majd. A klasszikus sztori és elemek mellett a készítők újdonsággal is szolgálnak majd, ilyen például a belső nézőpont megjelenése. A jogokkal rendelkező EA és Disney még nem reagált eddig az eseményekre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • rawenwoods #5
    Jó lenne ha mozogna is valaki.
  • lipovics #4
    link:?
  • CRMessen #3
    Meg kell vallanom, tetszik ez az újradolgozás. Eddig. Még nem láttunk fegyvereket, igazi ellenfeleket, questeket, a gui-t, stb. A karakteralkotást, valószínűleg, teljesen ki fogják hagyni, vagy a skillek összeállítására fog szorítkozni. Ezt abból gondolom, hogy FPS nézetes lesz. Ha ma adnák ki a KotOR-t, csak feljavított textúrákkal, akkor nem játszanék vele, mert az irányítása - valljuk be - már akkor sem volt korszerű, ma meg egyenesen követelném vissza pénzemet, annyira vacaknak tartanám, és a grafikája sem volt topon. A questek és a story vitte a játékot a hátán. No meg hogy Star Wars, ugye :D Ez a remake viszont oda helyezheti a játékot, ahová tényleg való, a top játékok közé.
    Nyilván tudatosan használtam a feltételes módot ;)
  • ZaJanga #2
    Rajongói munkához képest nagyon jó. A hangulata valóban nem hozta elsőre a kotor feelinget de valszeg a belső nézet is hozzá járult ehhez.
    Remélem nem fog a "soha el nem készült játékok" polcára kerülni.
    Várós!