Ötvös Tibor

Star Wars: Galaxy in Turmoil - a rajongói Battlefront 3


Az orosz Frontwire Studios készíti a Star Wars: Galaxy in Turmoil címet kapott programot, mely az eredeti Battlefront 3 rajongói remakeje lesz.

Éveken át hallottunk különböző híreket a Free Radical által készített, majd aztán 99 százalékos készültségi állapotban a LucasArts által leállított Star Wars: Battlefront 3 projektről, mely értelemszerűen sosem jelenhetett így meg. A rajongókat azonban foglalkoztatja, hogy milyen lett volna a program - főleg annak fényében, hogy sokan nagyot csalódtak a DiCE Battlefront címében.

Az orosz Frontwire Studios ma bemutatta a Star Wars: Galaxy in Turmoil címet kapott projektjét, mely a Battlefront 3 "remakeje" lesz. A korábban "Project Rebuild (FRD) BF3" nevet viselő alkotás az Unreal Engine 4-et használja és ingyenesen lesz majd elérhető - illetve a DLC-k is. Jelen állás szerint a térképek között ott lesz a Test Room, a Hoth, a Tatooine is. Illetve kapunk egy olyan pályát, ahol a bolygó felszínétől indulva az űrbe is kirepülhetünk. Ehhez kapunk vezethető X- és Y-szárnyú gépeket. További részletek itt olvashatók. Kíváncsian várjuk, mi lesz a projektből (azaz mikor lép be a képbe az EA vagy a Disney).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    http://www.moddb.com/games/galaxy-in-turmoil

    The game you are trying to view has been deleted and is no longer available. This may have occured at the developers request because it is no longer active and was not released, or it may have occured because it violated the sites Terms of Use. If this is a mistake and you are a member of this games team and would like it re-activated, please contact us with the details.
    Utoljára szerkesztette: Zombee, 2016.03.21. 15:53:03