Ötvös Tibor

Egyre biztosabb a Call of Duty: Ghosts 2


Nagyon úgy tűnik, hogy idén a Call of Duty: Ghosts folytatását kapjuk meg ősszel.

Egyre több jel mutat arra, hogy az Activision és az Infinity Ward legújabb közös Call of Duty alkotása a Ghosts folytatása lesz. A Games TM februári magazinjának értesülései szerint ugyanis a Ghosts 2 készül és a fejlesztők tervei szerint ez a program ismét felemeli őket a játékvilág azon szintjére, melyen a 2008-as Modern Warfare megjelenésekor voltak. A lépés egyébként nem lenne meglepő, hiszen az Activision szereti folytatni a korábbi sikereit és a Ghosts szépen termelt a kiadó kasszájába.

A Call of Duty: Ghosts 2 novemberben jelenik majd meg, mely időpont nem meglepő, hiszen ez már bejáratott premier-hónap a Call of Duty franchise számára. Ráadásul az Infinity Ward januárban is a Ghosts űrbeli jelenetével kíván Boldog Új Évet, mely már akkor megalapozta a pletykákat a folytatással kapcsolatban. Természetesen várjuk a hivatalos leleplezést.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Paddy #2
    Köszöntsük nagy és végtelenül unalmas szeretettel az újabb modern háborús játékot. A könyökömet addig befoltozom nehogy ott jöjjön ki.
  • Macropus Rufus #1
    hát nem is tudom. Nekem az a filmes átvezetős, de még is játékos dolog azért annyira nem fexik. Írom ezt úgy, hogy van egy pár CoD otthon. (Gy.k. a teljes Modern Warfare széria, a Ghosts a Black Ops meg a World at War. ) de a mai napig nem tudom megérteni, hogy ez a filmes dolog miért kell. Azt hiszed mindent jól csináltál, de még sem. Mert pl. oda mész az ajtóhoz, amit be kell robbantanod, de lelőnek. Holott ez a feladat. Szóval a játék harc része ok, de ez a filmes tökmindegymitcsinálszúgyismegszívod nem. Lehet már öreg vagyok az ilyenekhez, de én megszoktam, hogy egy játékban én döntök.
    Ettől még lehet jó a Ghosts 2. Vélhetően ezt is meg fogom venni, már csak a gyűjteményem miatt is. :)
    Utoljára szerkesztette: Macropus Rufus, 2016.03.01. 11:30:11