Ötvös Tibor

Az Infinity Ward készíti az idei Call of Duty-t

Az idei Call of Duty mögött ismét az Infinity Ward áll.

Feltehetően senkit nem lep meg az Infinity Ward esti Twitter-bejegyzése, melyben elismerik azt, hogy az idei Call of Duty cím az ő nevükhöz fűződik. Mivel utoljára három éve jelentkezett a csapat a franchise-ban résszel (ez volt a Ghosts) így ezt már mindenki tudta, aki ismeri az Activision rotációs megoldását. Így már most lehet tudni azt is, hogy jövőre a Raven és a Sledgehammer Games közös cím érkezik majd utána ismét a Treyarch következik.

Mindenesetre azonnal elkezdődtek a találgatások azzal kapcsolatban, hogy akkor most melyik Call of Duty ágat folytatja a csapat. Ott van a Modern Warfare, ami eddig három részt élt meg és a rajongók szívesen vennék a negyediket is. De ugye a Ghosts is elég szép sikereket ért el, bár ez a vonal nem minden rajongónak jött be. Személy szerint a legjobban egy a világháborús korszakba visszalépő fejezetet élveznék, de ma már azon sem lepődnék meg, ha egy Call of Duty: Stone Age részt jelentenének be a nyáron.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Prof William #4
    Az utolsó volt az első COD játék amit úgy a 3/4 -nél félbehagytam.

    Komolyan mondom ilyen unalmas, semmitmondó történetet rég láttam. A COD sorozatot ha másért nem is de a pörgős történetéért imádjuk (A MW 2-3 klasszikus ebből a szempontból) de itt most ezt is sikerült hazavágni...
  • Mat666 #3
    Az utolsó cod már nagyon gáz volt ez a ugrabugrálás meg falon futás szerintem kinyírta a játék menetet.
  • Paddy #2
    Az utóbbi 3 COD részt már nem vettem meg, mert uncsi a future war. Itt az idő a II. vh-s visszatéréshez. Extra: német szemszögből játszaható kampánnyal!!!:)
  • zenya #1
    Bár sokan elhagyták az Infinity-t mégis őket illetné meg,hogy megcsinálják a sokak által várt 2 vh új részt.Szerintem baromi nagyot kaszálnának vele.