Ötvös Tibor

Tron Run/r - nem csak PC-re jön


A Korai Hozzáférés berkeiben már elérhető a Tron Run/r.

A Disney már számos alkalommal befürdött a Tron-franchise-zal mind a filmvilágban mind a játékok piacán. Utóbbi esetben a Tron: Evolution volt az utolsó próbálkozás, mely a Propaganda Games végét is jelentett egyben. Mindez 2013-ban történt és azóta elég nagy csend honolt a franchise háza körül, majd tavaly februárban kiderült, hogy mégis kapunk egy új játékot a sorozatban.

A Tron Run/r már elérhető a Steam Korai Hozzáférés berkeiben, ma azonban kiderült hogy nem csak PC-re jelenik meg a játék. A játékmenet a megszokott rohangálós megoldást alkalmazza és a bejelentés szerint 30 futurisztikus szakaszon rohanhatunk át az általunk kreált karakterrel. A Tron Run/r megjelenése február 16-án esedékes és a siker hatására újabb alkotásokat kaphatunk a franchise-ban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #3
    Számos alkalommal befürdött? Film kettő volt, szerintem játék se lehetett sokkal több. A 2. film idején megjelentre emlékszem csak, esetleg régen lehetett még valami. Mondjuk ha csak ilyet csinálnak, ne is erőltessék, mobilon a klotyón még elmegy, de PC-n ez kevés.
  • gombabácsi #2
    ez közepes runner mobiljátéknak tűnik...
    zavaros vizualitással, ami zavarja a gameplayt
  • archelf #1
    Pff - pedig a Tron 2.0 nagyon bejött anno - többször is végigtoltam... De ez a futkározós :(

    Tron: SuperSonic :D