Ötvös Tibor

Visszakozott a Konami

A jelek szerint a Konami máris átértelmezte a "csak mobilokra termelünk" hozzáállását.

Minden csoda három napig tart - tartja a mondás és a Konami most ékesen bizonyította eme tényt. Amint arról korábban beszámoltunk a cég bejelentette, hogy a Pro Evolution Soccer kivételével minden más AAA-kategóriás fejlesztését leállítja és csak mobilokra koncentrál. Nos, ma kiderült, hogy ez nem igaz és jelen pillanatban is készül az ú Metal Gerar Solid, Silent Hill és Castlevania cím.

"Azt megígérhetem, hogy nem hagyjuk el a Metal Gear sorozatot vagy bármely más címet" - áll a Konami Customer Support közleményében. "Tudom, hogy jó pár blog ennek ellenkezőjéről számolt be, de fogalmam sincs honnan vették mindezt. Jelen pillanatban is dolgozunk olyan konzolos, AAA-címeken, mint az új Castlevania, a Silent Hill, a Metal GearSolid illetve a Pro Evolution Soccer."

Ezek szerint várni kell, mit hoz a jövő ,hiszen a korábbi, a fejlesztés leállításáról hírt a Marketing csapat berkeiből érkezett, míg ez a mostani a Vevőszolgálattól származik. Jó lenne ha valaki összehangolná már a nyilatkozatokat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ragnaar #4
    Lehet, hogy készül pl. az MGS következő része, kérdés, hogy mennyire lesz jó.Mondjuk a codnál sem volt jelentősége ki fejleszti, mint azt ugye már tudjuk.
    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.09.23. 15:33:15
  • kissssss #3
    most hogy leléptek a fontosabb emberek a cégtől és ráadásként konaminál se a jobb se a bal kéz nem tudja hogy mit csinál szerinted milyen jövő elé néz?

    ne nevettess már...
  • e98ff #2
    Bárcsak minden barom ilyen jó kis játékokat rakna össze, mint a Konami! :)
  • kissssss #1
    az utóbbi időben a konami egyre jobban kezd hasonlítani valamiféle barmok gyülekezetére....