Ötvös Tibor

PC-re is jöhet az Attack on Titan

Első körben Sony-exkluzív lesz a Koei Tecmo új akciójátéka, az Attack on Titan, de később még jöhet más platformokra is.

Az anime továbbra is képes kitermelni nagy sikerű sorozatokat és az Attack on Titan is ezek közé tartozik. A 2012-ben debütál széria népszerűsége töretlen és ezt természetesen már a játékvilág sem hagyhatta figyelmen kívül. Mikor a Koei Tecmo bejelentette, hogy megjátékosítja a szériát sokan attól féltek, hogy egy újabb Warriors-klónt kapnak majd. Ám ma bemutatkozott az első játékmeneti elemeket felvonultató trailer és ebben jól látszik, hogy erről szó sincs - hogy ez most jó vagy rossz azt mindenki döntse el maga.

A játék egyébként 100 évvel a sorozat kezdete után játszódik, mikor a Titánok már a világunkban járnak és az emberek falakkal körülvett városokba menekültek. A veszély legyőzésére egyedi harcosokat, az öregségi nyugdíjt biztosan meg nem érő Survey Corp-okat hoztak létre, akik egyedi eszközeikkel képesek felvenni a harcot a Titánokkal. A Koei Tecmo első körben csak a Sony gépeire jelenteti meg a programot, de kérdésre válaszolva Hisashi Koinuma producer elárulta, hogy a Japán poremier után nyugatra is elhozzák a címet (ha érzik a rajongók ilyen irányú óhaját) és itt már Xbox One és PC változat lehet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • heist #3
    10 perc alatt megunható hack 'n slash.
  • e98ff #2
    Hiszen erről szól a világ is. Az eddigiekre mindig ráteszünk egy lapáttal. Hiszen ami már egyszer/kétszer/n-szer megvolt, annál már több kell az embernek. Lásd: horrorfilmek, gazdaság, technológiai fejlődés, ...
    Volt már 501 db. sárkányos, végre kijönnek valami újjal. Óriásölős játékról egyelőre nem tudok.

    Más: én attól félek, hogy a név úgyis eladja, nem biztos, hogy jó minőséget adnak majd ki a kezükből. Láttunk már rá millió példát.
  • Sir Cryalot #1
    Úgylátszik már nem érik be a szokásos sárkány leszúrósdival meg a többi hüllőféle undormánygőte* ellenséggel a nézők és a rendezőknek még több morbiditást kell összezsúfolniuk mint eddig.

    (egyébként feltűnően kevés japán vonatkozású hír van, és az is ilyen morbid, az felettébb gáz az sg-re nézve)
    *

    Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2015.09.19. 10:43:51