Ötvös Tibor

A jövőben játszódik a Call of Duty: Black Ops 3 is


Április 26-án mutatkozik be a Black Ops 3, mely szintén a jövőben játszódik.

Immáron biztos, hogy nem a World at War 2 tér vissza, helyette a Black Ops harmadik részével folytatja a Call of Duty sorozatot a Treyarch. Bár a hivatalos leleplezésre majd csak április 26-án kerül sor, de a hivatalos oldal frissítéséből elég sok újdonságot meg lehetett ismerni. A Black Ops 3-on három éve dolgozik a csapat és elég sok dologban merít majd az Advanced Warfare megoldásaiból.

Bár pontosan nem tudni, hogy milyen környezetet kapunk, de a forráskódok lefordítása után az már kiderült, hogy a program a sötét jövőbe viszi el a játékosokat, ahol a technológia miatt a mai harcmodort már a különböző gépek határozzák meg.

A játékmódok között pedig ott lesz a Kampány, a Multi és a Zombik is. Egyelőre ennyi, a további részletekre még várni kell egy kicsit.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Papfia #5
    Az Advanced Warfare egy jó játék, csak jól kell be állítani, és akkor nagyon jó lesz a grafikája + ha gyűjtögetsz is benne Intelligenciákat mégjobb!
  • zombeeka #4
    És lassan olyan sz@r is! ;)
  • kripton90 #3
    En nem orulok neki ha gepekel kell haboruzni most az advanced warfare is milyen? szar. multiba is ugralsz osze visza regen az mw2 aszt nagyon szeretem multiba olyan ugralasokal mint ott van a mw2 be cssalasal csinaltak mongyuk lehet azert nem jon be
  • Ender Wiggin #2
    hát ja, egy X-edik CoD, GTA vagy AC helyett el tudnék képzelni már valami újat is. De ahogy a filmeknél, úgy játékoknál is a folytatás biztosabb bevétel, és sokkal könyebb, mint újra elkezdeni gondolkodni.
  • Lacee86 #1
    A CoD sorozat is lassan olyan, mint a Barátok közt: sose lesz vége.