Ötvös Tibor

A rajongók Modern Warfare 2 remaket követelnek

Közel 50 ezren írták alá a petíciót, melyben a Modern Warfare 2 PS4-Xbox One változatát követelik.

Megoszlanak a vélemények, hogy melyik is a legjobb Call of Duty epizód, de a legtöbben a Modern Warfare első és második része mellett teszik le a voksukat. Nos, az a közel 50 ezer rajongó aki a négy napja megjelent petíciót aláírta a második részt szeretnék viszont látni. A szöveg lényege, hogy az Activision készítse el a Modern Warfare 2 PS4 és Xbox One változatait.

A kiadó eddig nem reagált a kérésre, de feltehetően nem fognak belemenni a játékba. A tervek szerinti megjelenést ugyanis biztosan tartják, így az idei Call of Duty a Treyarch műhelyében készül (ez a pletykák szerint a World at War 2) és a Sledgehammer illetve az Infinity Ward is dolgozik a saját terveiken. Mindenesetre kivárjuk, mi lesz a válasz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • e98ff #5
    Konzolra kérték, nem pc-re :D
  • bdzsana #4
    Gondolom abból az 50k aláíróból majd 49k letorrentezi.
  • Zombee #3
    Azért annyira bátor ne legyél! A MoH szériából amúgy is az első volt a legjobb, bár ez erősen szubjektív. Egyjátékosban nem rossz a Call of Duty, pörgős, akciódús. A 4. rész óta, leszámítva a World at War-t, sztori is van, ami ugyan klisés, de kiszolgálja a pörgős játékot. Még a Ghosts is egész élvezetes lett. Kár, hogy nagyon nehezen akar esni az áruk.
  • SirBubu #2
    bátran le merem írni, hogy az általam eddig látott Call of Duty részek közül a Medal of Honor: Pacific Assault a legjobb, és kész

    én ilyen iparihulladék kodokkal ugyanis nem szívesen foglalkozom
  • Cickány90 #1
    Remake egy játékról, aminek minden része ugyanolyan?