Ötvös Tibor

A Black Ops 3 lehet az idei Call of Duty

Elemzők szerint nem a World at War 2, hanem a Black Ops 3 készül a Treyarch műhelyében.

Az Advanced Warfare megjelenése óta indulnak a találgatások, hogy vajon milyen irányba megy tovább a Call of Duty-széria. Mivel a Treyarch fejleszti az aktuális epizódot, így sokan arra tippelnek (vagy talán inkább abban reménykednek), hogy a hosszabb kihagyás után a franchise visszatér a világháborús hadszíntérre a World at War 2 képében. Mások szerint viszont a kiadó nem engedné ezt, hiszen a modern háborús részek jóval sikeresebbek, mint a korábbiak.

Te melyiket szeretnéd?
  • World at War 2
  • Black Ops 3
  • Battlefield: Hardline 2
  • Egyik sem érdekel
Most az egyik elemzőintézet, a Super Data Research is beszállt a tippelésbe és véleményük szerint is a Black Ops 3 munkálatai zajlanak a Treyarch-nál. Ennek oka, hogy az Advanced Warfare összesen 1 milliárd dolláros bevételt termelt már és nem fogja engedni senkinek, hogy "kísérletezgessen" a Call of Duty világában (a World at War messze elmarad ettől a bevételtől).

Az intézet szerint ráadásul idén a Black Ops 3 mellett a Resident Evil 7 és az új Halo-játék is megjelenik majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    Én is tudom, hogy az új Halo érkezik az idén.
    A World at War bevétele elmaradhatott ugyan az AW-tól, de azt sem ártana elemzőként tudni, hogy a sorozat bevételei fokozatosan nőttek. Ráadásul a két Black Ops játék kb. negyede játszódott modern korban, az első teljesen, meg a második első fele hidegháborús volt.