Ötvös Tibor

Nem Alpha Centauri 2 a Beyond Earth

Vérbeli Civilization-program lesz a Beyond Earth és csak bizonyos részeiben hasonlít az Alpha Centaurira.

A 2K Games és a Firaxis már korábban bejelentette, hogy Sid Meier kultikus sorozata, a Civilization október 27-én kapja meg legújabb részét. A Beyond Earth sztorija szerint az emberiség által lakott Föld a Nagy Hiba nevet kapott titokzatos eseménysorozat után alkalmatlanná vált fajunk számára, így kénytelenek új lakhely után nézni. Rengeteg ország indítja meg saját űrhajóit egy titokzatos bolygó felé, ahol elkezdődhet a kolonizáció.

Már a leleplezéskor sokan azt gondolták, hogy a Beyond Earth igazából az Alpha Centauri folytatása lesz, ám ma Lena Brenk producer elárulta, hogy ez nem teljesen így van. A Beyond Earth egy vérbeli Civilization-rész lesz, mely a jövőben, pontosabban nem a Földön játszódik és így természetesen lesznek hasonlóságok az Alpha Centaurival.

"Az első 50-100 kör a túlélésről szól majd, hiszen éppen most érkeztünk meg a Földről egy űrhajóval egy teljesen idegen bolygóra. Mindössze azokból az anyagokból tudunk gazdálkodni, amit hoztunk magunkkal. Ez jelenti az igazi kihívást az elején, hiszen a bolygók mindegyike elég ellenséges és mostohakörülményeket kínál."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!