Ötvös Tibor

Leáll az Age of Empires Online

Bezárja kapuit az Age of Empires Online.

Az Age of Empires Blog tegnap este tudatta olvasóival, hogy kedvencük már csak két napig lesz elérhető. Csütörtök délután 4 órakor ugyanis leállnak a játék szerverei és befejeződnek az építkezések örökre. Az Age of Empires Online "karrierje" során a szóló kampányokat 524.247.423, a multikat pedig 13.792.410 alkalommal tudták le.

A bezárás nem meglepő. A játék 2011 augusztusában jelent meg, mindössze két választható oldallal (Egyiptom és a görögök). Az elmúlt három évben további négy nemzet jelent meg, illetve további extra tartalmakkal bővült az alkotás. Tavaly januárban azonban a Microsoft bejelentette, hogy már nem készülnek új tartalmak, de továbbra is támogatják a projektet. Ez a játékvilágban annyit jelent, hogy hamarosan vége. Ezt ma be is igazolta az élet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Józsibácsi #1
    Szép lassan le fog állni a sok kihasználatlan felesleges idióta online játékok 90% és csak a legjobbak, az értelmes játékok maradnak fenn... Így jár a sok idióta kapzsi vállalkozó, akik ahelyett hogy összefogtak volna és együtt fejlesztenek egy nagy igényes online világot, dömpingszerűen nyomták ki az online játékok tucatjait; s mára már százával vannak igénytelen szemetek, amikkel a kutya nem játszik... meg is érdemlik...