Ötvös Tibor

Az első Sid Meier's Civilization: Beyond Earth trailer


A hivatalos bejelentés után a hétvégén megérkezett az első Civilization: Beyond Earth trailer is.

A stratégiai rajongók számára talán az idei év eddigi legizgalmasabb bejelentését követte el a Firaxis Games, mikor leleplezte a Civilization széria legújabb darabját, mely egyben az Alpha Centuari spirituális folytatása is egyben. A Beyond Earth a hétvégén kapott egy trailert is és számos információ is kiderült az alkotásról.

A sztori szerint az emberiség által lakott Föld a Nagy Hiba nevet kapott titokzatos eseménysorozat után alkalmatlanná vált fajunk számára, így kénytelenek új lakhely után nézni. Rengeteg ország indítja meg saját űrhajóit egy titokzatos bolygó felé, ahol elkezdődhet a kolonizáció. Ettől fogva a játékmenet marad a megszokott úton, ám természetesen ismét szokni kell majd a különböző technológiai eszközök nevét (lásd Alpha Centuari). A játék az idén jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #4
    Soxempontból az AC által elért szintet egyik következő játék sem hozta. Remélem, hogy az ott már látott megoldások itt is visszajönnek.

    Várom szeretettel!XD
  • lammaer #3
    Akasszuk a hóhért... :)
  • inkvisitor #2
    Valamint egy Civ spin-off. Rengeteg érdekes fejlesztéssel, Jó pár évvel korábbról.
  • hgaben90 #1
    Lemásolni egy helyesírási hibát egy külföldi cikkből (Alpha Centuari? ne már), azért cinkes. Még el is hinném, hogy véletlen elírás, ha nem ismétlődne meg. Ráadásul az Alpha Centauri egy csillagrendszer, nem egy technológiai eszköz.