Ötvös Tibor

Jön a Galactic Civilizations 3


A Stardock bejelentette a Galactic Civilizations 3-at.

A Tardock hivatalosan is bejelentette a Galactic Civilizations harmadik részét, mely a 64-bites PC-kre készül. A csapat szerint ezzel a lépéssel a Stardock munkásságának egy új fejezetébe lépnek be. "Ez az új technológia lehetővé teszi, hogy a játékosok a grafikai megvalósítás egy új szintjét tapasztalják meg" - árulta el Derek Paxton, a csapat vezérigazgatója. "Drámaian megemeltük a térképek méretét és megnyílik a kapu a modderek előtt is."


A Galactic Civilizations 3-ban ismét egy civilizáció vezetőjének a szerepét vesszük át és feladatunk az újabb és újabb galaxisok felfedezése, meghódítása lesz. Utóbbi feladat harcokkal, tudományos újításokkal és diplomáciai úton is kivitelezhető lesz. A játék még nem kapott megjelenési dátumot, de több csomagban is elérhető lesz. A Founder's Edition béta-hozzáférést, a Founder's Elite Edition pedig az összes megjelenő DLC-hez ingyenes hozzáférést biztosít valamint egy csillagot is elneveznek rólunk a programban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • narumon #7
    Ne viccelj már! Ki használ 32bites rendszert manapság? Azon a régi gépen amúgy sem futna, ha meg nem olyan régi gép akkor meg fel kell rá tenni egy 64bites rendszert és csókolom.
  • narumon #6
    Nah végre valami vennivaló game!
  • Szefmester #5
    Lassan? Szerintem fél kézzel kapaszkodik még a mocsok a szikla peremébe... a 64bit meg csak nézi nézi.. fel nem húzza, kezére rá nem lép.
  • Molnibalage #4
    A játékok minimum követleménye lassan 4 GB RAM, ha élvezni is akarod azokat. 32 bites oprendszert használni ma már igen elavult konfigon való szenvedést jelent. Már a 2008-ban vett középkategóriás gépemre is XP64-et kellett felraknom. Tudomásul kell venni, hogy a 32 bit szépen lépked a kihalás felé...
  • Szefmester #3
    Már 3-4 éve is a "nem éri meg megvenni" volt a 32 bites rendszerek sajátja. Ha pedig valaki 3-4 éve nem vett 64bites CPU-t akkor vélhetőleg ez a játék nem azért nem fog elindulni mert csak 32bites a CPU. ;)
  • lordsithlord #2
    A gépek fejlődésével a 32bites rendszert használók tábora igen jelentős ütemben csökken. Lassan már nem éri meg 32bites rendszerre fejleszteni, mivel az gyakorlatilag szép lassan kihal.
  • Vanek úr #1
    Fulladjanak meg! Ha őket nem érdeklik a 32bites oprendszert használók tábora, akkor ezen tábor embereit sem érdekli a GalCiv 3. Majd talán csak akkor, ha megjelenik ez is a GoG-on. :)