Ötvös Tibor

Jön a Company of Heroes 2: The Western Front Armies

A Sega leleplezte a Company of Heroes 2 önállóan is futtatható multis kiegészítőjét.

A SEGA of America és a SEGA Europe közös közleményben jelentette be, hogy a Company of Heroes 2 júniusban megkapja az önállóan is futtatható kiegészítőjét, mely a The Western Front Armies címet kapta. A csomagban visszatérünk a stratégiai alkotás első részében bemutatkozó nyugati frontra és megjelenik a US Forces és a German Oberkommando West is.

A játékosok 31 térképet kapnak és hozzáférhetnek a Steam Workshopon elérhető közel 1000 pályához is. "Tisztában vagyunk vele, mennyire szerették a rajongók az első részben megjelenő nyugati frontot és most visszavisszük őket oda" - árulta el Greg Wilson, a Relic Entertainment producere. A Company of Heroes 2: The Western Front Armies júniusban lesz elérhető, kizárólag letölthető formában.

Klikk ide! Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Gauge #1
    Ezzel próbálják a COH játékosokat átcsalogatni (fos) COH2-re. Nos, ha Western Front, akkor hol vannak a brittek??????? Megint félmunkát végeznek... Úgy egyébként a COH2 keleti frontra valaló "adaptálása" sem sikerült túl jól: pl. hol a picsában van a FLak, amit leginkább itt használtak? De ezer más példát is lehetne sorolni. Nagyon össze kell kapnia magáta fejlesztőknek, ha szeretnének siekreket elérni. A COH2 egy nagyon gyenge COH utánzat eddig.