Ötvös Tibor

Március 25-én jön a Diablo 3: Reaper of Souls

Megkapta hivatalos megjelenési dátumát a Diablo 3 kiegészítője.

A Blizzard hivatalos közleménye szerint a Reaper of Souls 2014. március 25-én jelenik meg. A program első körben PC-re és Mac-re lesz elérhető, digitális formában, amelyet már itt meg is lehet rendelni. A Reaper of Soulsban a Diablo 3-ban megtalálható öt karakterosztály (Barbarian, Demon Hunter, Monk, Witch Doctor és Wizard) mellé csatlakozik egy hatodik, a Crusader is, aki isteni hitével próbálja megtalálni a megváltást.

"A Reaper of Souls-szal szeretnénk a Diablo 3-at a sötétebb, halálosabb gyökereihez visszavezetni, ugyanakkor egy teljesen új élményt nyújtani a játékosoknak" - árulta el Mike Morhaime, a Blizzard Entertainment társalapítója és igazgatója. "Az új karakter, egy teljesen új fejezet és a véletlenül generálódó új tartalmakkal megnyitjuk a világot, melyet a játékos a saját kedve szerint deríthet fel. Haladhat a fő sztorivonalon, de ugyanakkor saját útját is járhatja Sanctuary-ban."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Szaruman #1
    Oké, hogy angolul co-founder, de magyarul egybe van írva... (tudom, h flém/trollkodás/akármi, de ennek az ötvöstibornak 10 év alatt 1 igényes cikke nem volt)
    Egyébként sztem mindenki leszarja a rost, addig ott a poe, utána meg a 10 nappal meg a TESO.