Ötvös Tibor

Továbbra is esélytelen az offline játék a PC-s Diablo 3-ban

Miután a Blizzard leállítja az aukciós házak működését, sokan hihették, hogy akkor most esély lehet az offline mód bevezetésére.

A konzolos Diablo 3-ban a Blizzard meglepő, ugyanakkor nagyon sikeres változtatásokat eszközöltek a loot-rendszer kapcsán. Az aukciós házak megszűnésének bejelentése kapcsán pedig sokan rögtön elkezdték találgatni, hogy most akkor PC-re is átjön ez a rendszer. Ám a Blizzard továbbra sem tervezi ezt.

"Nem tervezzük átültetni a PC-s változatba az offline módot" - áll a közleményben. "Miközben a folyamatos net-kapcsolat szükségessége miatt megvalósítható volt az aukciós házak rendszere, ugyanakkor nem utóbbi miatt kellett az always on-line funkció. A Diablo 3-at az alapoktól úgy alakítottuk ki, hogy a Battle.net előnyeit is élvezhessék a játékosok és ezért kell a net."

Az új, Loot 2.0 nevet kapott rendszer a Reaper of Soulsban debütál március 18-án.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Etinger #6
    A starter meg a Diablo esetén is ott volt, ingyen... ha abból nem derült ki valakinek, hogy nem jön be neki, akkor annyira nem lehet rossz...
  • Etinger #5
    Már beszéltük ezt, ott az SC...ott volt - van warez, sőt, ingyen multizhatsz is ha leszeded Blizzard oldaláról, mégis milliósak az eladások... szóval hogy is van ez?
  • Skyline #4
    Nem véletlenül tudtak ennyit eladni belőle... Lett volna/lenne offline, akkor lenne warez és jó ha fele ennyi elmegy.
  • Narxis #3
    Nincs mindenhol 0-24 netkapcsolat. Még Nyugat-Európában sem, sőt... én nem is háborgok. Hála az égnek borzalmasan unalmas játéknak tartom a Diablo 3-mat így nem izgat, hogy van-e offline mód vagy mikor ki töri fel.
  • Zombee #2
    Működik a dolog, a mai napig nem tudok működő tört D3-ról. Egyébként miért akad fenn mindenki az állandó kapcsolaton... 10 éve valóban felháborító lett volna, de ma már mindenhol 0-24 van netkapcsolat, fölösleges ezen háborogni. Tökmindegy, van-e manapság offline mód, vagy nincs, csak single legyen. Akinek nincs rá pénze, ne játszon.
  • NEOreg3 #1
    lefordítva: "Nem akarjuk, hogy a Reaper of Souls-t lewarezoljátok day0."