Gyurkity Péter

3 telefonból áll az Alcatel OneTouch Pixi 4 család

A gyártó egyszerre több megoldást is bemutatott, a belépő szinten ígérnek prémium élményt.

Az Alcatel OneTouch a CES alkalmából rántotta le a leplet az új sorozatról, amely három eltérő okostelefont, valamint egy új táblát kínál a felhasználóknak. A Pixi 4 nevet viselő fejlesztések között akad egészen kicsinyke változat, de a méretes megoldásokat kedvelőket sem hagyják ki a körből.


A cég egyelőre nem osztott meg minden hardveres és szoftveres részletet a nagyközönséggel, de azt elárulták, hogy a három okostelefon sorrendben egy 3,5 hüvelykes, egy 4 hüvelykes, valamint egy 6 hüvelykes változat. Az első kettő jelenléte manapság kicsit szokatlannak számít, hiszen az 5 hüvelyk alatti méretről mintha teljesen elfeledkeztek volna a fontosabb piaci szereplők, ami persze annak köszönhető, hogy a felhasználók jó részét sikerült a nagyobb változatok irányába terelni. Ezúttal azonban senkinek nem lehet kifogása, különösen akkor, ha beigazolódik a gyártó állítása, és valóban prémium élményt tudnak kínálni az olcsó telefonok kategóriájában.


Az illetékesek ezt a prémium élményt elsősorban az üzemidő, a hangzás, illetve a képkészítés területén vetítik előre, ami nyilván nagyobb akkumulátorok és jobb kameramodulok alkalmazását jelenti. Arról sajnos nem szól az előzetes közlemény, hogy pontosan milyen hardveres komponensek révén biztosítanák ezt, ez azonban érthető, hiszen nyilván magára a kiállításra tartogatják a puskaport, amelyre Las Vegasban, a hét második felében kerítenek sort.

A három telefont kiegészítő tábla egyébként 7 hüvelykes, ehhez pedig az immár Windows 10 Mobile operációs rendszert futtató, 8 hüvelykes Pixi 3 tábla, valamint a gyerekeknek szánt, GPS-szel kiegészített karórák csatlakoznak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!