Rónai György

Az Alcatel első kinyitható telefonja

Az Alcatel bemutatta első kinyitható stílusú mobiltelefonját a tajvani piacon. A One Touch 835 már rendelkezik kamerával, színes kijelzővel, MMS és polifonikus csengőhangokkal is, és például minden egyes telefonkönyv bejegyzéshez egy 5 másodperces videót is enged már hozzáfűzni.

Az 5 másodperces videó akkor jelenik meg a képernyőn, ha valakitől hívás érkezik. Ugyanígy a személyekhez fűzött képekből is lehet animációkat készíteni, mindenféle grafikai effektussal 5 másodperces mozgóképpé varázsolva őket. A telefonnal egyszerűen lehet önarcképet is csinálni. Csak be kell csukni, majd az oldalsó gombot megnyomva a külső képernyőn a saját önarcképünk jelenik meg, amit a kamerája lát. Ezután a gombot újból megnyomva már készen is van az önarckép. Ezáltal néhány kattintással MMS-be is tehetjük a képet.

Klikk ide! Klikk ide!
Alcatel One Touch 835 - klikk a képekre a nagyobb változathoz

A készüléken egy nagy méretű, 65000 színű kijelző van, valamint digitális kamera és "slimline" billentyűzet is található rajta. A cég négy játékot tölt fel rá gyárilag, ezek a Mine, Ocean, SpaceWar és a WallBreaker. Ezenkívül három féle animált segédből is választhatunk, akik a képernyőn megjelenve segítenek minket a navigációban.

A memóriájában 30 hangeffektus és 40 szólamű csengőhang van, de természetesen könnyedén letölthetünk rá további csengőhangokat, képeket, animációkat, és háttér-témákat is. A készülékbe került némi plusz memória is, amelyre tetszés szerint a kedvenc zenénket, vagy bármi más hangot rögzíthetünk. A kétsávos telefon 7 óra beszélgetési, vagy 160 óra készenléti időre képes. A termék először Tajvanban lesz kapható, június 1-től.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Pheel #18
    Samsung N210, N620 meg nem ébreszt, de pl Motorola T720 sem. Ez azért eléggé alap manapság. Na de mindegy. Úgy látszik tanult a Samsung a hibákból és már egyre több modellbe beépíti. Jól teszi! :)
  • RpPRO #16
    A 3 eves t65-om is kikapcsolva ebreszt es eszmeletlen jo az aksija, talan mert bekapcsolva is tolthetem? :) Azt szoktam mondani, majd akkor veszek uj telot, ha a gx30-at utanamdobjak 20 ezerert :) Addig ezzel is tokeletesen elegedett vagyok.
  • Pheel #15
    "pl.:teccik az is h kikapcsolva is ébreszt és bekapcsolva is tölthető"

    Húúúúúú micsoda fícsörök!

    Legelső Nokia, amiben volt ébresztő is ilyen volt és azóta mind. Fejlődik ám az Alcatel nagyon! Bár tény, hogy a Samsungok manapság sem nagyon tudnak kikapcsolva ébreszteni.
  • Nenrandil #12
    nekem is 715öm van de jól mutiolja az időt és eddig fél év alatt egyszer hibásodott meg akkor is azért mert már isten tudja mikor volt utoljára kikapcsolva...De kikapcs és bekapcs és újra működött... az enyémmel semmi baj...(lekopogom :) )
  • MaDFoX #9
    Bazze melyikben van szopógép???! ;D
    Szerintem egyébként nem rossz, ha nem lesz olyan mint a régi alcatelek, meghibásodási szempontból...
    5mp video? Hmmm... azért lenne pár ötletem... ;)
  • Nyiri #5
    Samsung? :)
  • Flashy #3
    egesz jo design. a gombok a helyukon vannak es szolid szinu a telefon. esetleg még ezt a majom kamerát ha el lehetne felejteni,...
  • bandia #1
    Nem rossz...csak megint nagyon műanyagosra sikeredett...Sajnos nekem az a név, hogy Alcatel, mindíg gyenge minőséget fog jelenteni...Bár ha megélném az ellenkezőjét, nem lenne ellenemre...Tényleg, milyen Tajvani az alcatel?