Gyurkity Péter

Érkezőben a Lenovo Vibe X3 Lite

A Motorola által tervezett készülék olcsóbb változata jelenik meg hamarosan a piacon.

Szeptember végén jeleztük előre a Lenovo Vibe X3 okostelefon várható bemutatkozását, amelynek igazi érdekessége, hogy a telefon kialakításáért már a kínai gyártó által felvásárolt Motorola felelt, ehhez társították a külső partnerek által szállított hardvert és a Google mobil operációs rendszerét. Most a jelek szerint befuthat a készülék olcsóbb változata is.

Szintén kínai forrás számolt be a napokban arról, hogy a Lenovo Vibe X3 Lite néven dobná piacra a némileg szerényebb jellemzőkkel ellátott változatot, amelynek pontos kódneve Legend K51c78 lemon X3 Lite, ami szintén utal a közeli rokonságra. A telefon egy 5,5 hüvelykes kijelzőt kapott, amely az 1080p felbontást támogatja, ami önmagában még egyáltalán nem lebecsülendő, mint ahogy az 1,3 GHz-en futó nyolcmagos chipet sem kell szégyellniük, a 2 GB RAM azonban már jelzi számunkra, hogy nem feltétlenül a csúcskategóriát szeretnék meghódítani az új jövevénnyel.


A felsorolásban emellett egy alapesetben 16 GB-os, ám tovább bővíthető belső tároló, a mostanában szintén oly divatos hátoldali 13 megapixeles kamera, annak 5 megapixeles előlapi testvére, valamint egy kereken 3000 mAh-s akkumulátor található, az üzemidővel tehát valószínűleg nem lesznek nagy problémáink. A 4G LTE elérés támogatása biztosított, ehhez a hátoldalon, a kamera alatt elhelyezett ujjlenyomat-olvasó, valamint több színben (fehér, fekete, arany, ezüst) elérhető hátlap csatlakozik. Az ár a hír szerint 140 dollár körül lenne, ami kedvezőnek mondható.

Hivatalos bejelentés egyelőre nincs, így nem árt némi óvatosság, különösen ami a kereskedelmi árat illeti.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!