Gyurkity Péter

Lencsevégen az új HTC One

Egyszerre több képen is felbukkant a HTC új zászlóshajója, amely meglehetősen érdekes név alatt jelenik meg.

A HTC M8, illetve One 2 várható érkezéséről már többször írtunk, ezen korábbi cikkekben említést tettünk a hardveres jellemzőkről, a külsőről, valamint a várható megjelenési dátumról is. Azóta kiderült, hogy a név terén még egy változás történt, a tajvani gyártó ugyanis az All New HTC One néven dobja majd piacra megoldását. Az @evleaks jóvoltából két kép is megjelent a készülékről, ezek egyike az AT@T, a másik pedig a szintén amerikai Verizon szolgáltatónak szánt példányt ábrázolja. A felvételeken egy ezüstös, valamint egy szürke borítású változatot láthatunk közelebbről, ezeken jól kivehető a két szolgáltató neve, de az is bizonyos, hogy több eltérő színben is beszerezhetünk majd egy-egy példányt. Természetesen nemcsak amerikai, de európai cégek is kínálni fogják a készüléket, erre valószínűleg nagyjából egy hónap múlva kerül majd sor.


Amennyiben kétségeink támadnának a felvételek valódiságát illetően, egy kínai blogból további bizonyosságot szerezhetünk ezzel kapcsolatban. Ez utóbbi oldalon ugyanis további képek jelentek meg, amelyek már használat közben ábrázolják az All New HTC One okostelefont, igaz, a bejegyzésben még ezúttal is megjelenik az M8 elnevezés. A telefon egy külső tokban helyezkedik el, ám külsőre teljesen egybevág az @evleaks által kiszivárogtatott példányokkal, így szinte biztosra vehető, hogy a végleges változat is így fest majd.

Ahogy azt korábban is írtuk, a debütálás március 25-én esedékes, akkor már hivatalos csatornán keresztül is megismerhetjük majd a részleteket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!