SG.hu

Első Smartshow a Millenárison

Az alapötlet, miszerint az okoskészülék gyártók és -forgalmazók egy közös kiállításon népszerűsítik és mutatják be eszközeiket a széles közönségnek jó lett volna, de sajnos az egész egy fókusz nélküli eseményben teljesedett ki.

A Millenárison ezen a hétvégén megrendezett Smartshow az év legnagyobb kütyürendezvényének nevezi magát, és ugyan alapterületben valóban jelentős a rendezvény, de egy Media Marktban történő egy-két órás nézelődéssel jobban képbe kerül az ember újdonságok és szórakoztató-elektronika témájában. Résztvevők terén teljesen vegyes a kép, érzésre valószínűleg ezeket a gyártókat sikerült a szervezőknek meggyőznie, hogy megérné jelen lenniük. A legnagyobb területet féltucat autó foglalja el, a többi részen pedig néhány mobiltelefonos cég, a Sony és a Microsoft néhány játékkal, az emeleten pedig az Origo egy előadásokra kihegyezett standdal van jelen.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk a képekre a nagyobb változathoz

Üdítő különlegességnek számítanak azok az alkalmazásfejlesztéssel foglalkozó magyar cégek, melyek alig vannak jelen a médiában, de itt konkrét fejlesztéseket tudnak bemutatni, illetve a mobilfizetés témaköre iránt érdeklődök is személyesen tudnak konzultálni. A kiállítás területe egyébként alig fél óra alatt alaposan bejárható, hosszabb időt csak akkor vesz el, ha meghallgatunk egy előadást vagy leülünk Xboxozni - utóbbi persze már évekkel ezelőtt sem számított újdonságnak. Teljes áttekintésre semmiből ne számítsunk, nem itt fogjuk megnézni a legújabb mobiltelefonokat, és ha már smart eszközökről van szó, jó néhány cég és termékcsoport fájó hiánya tűnik fel. (Például az intelligens otthonok, okos tévékkel, -mosógépekkel, világítástechnikával, stb.) Tipikus példája a kevesebb több lett volna esetnek, mert ezer forintos jegyár mellett nehéz ajánlani akár csak egy kellemes szombati sétára is a családnak, mert több dolgot ismerünk meg ha egy bevásárlóközpontban nézzük végig az elektronikai boltokat.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Alexease #3
    Nekem biztos hogy nem, tizeneves telefonom van, de iagzabol meg az sem az enyem:D
  • barret #2
    Potenciális vevőt akarsz látni? :D
    Azt nem fogsz,mert ez a rendezvény nem nekik készült...
    A vevő már évek óta csak másodlagos tényező,a gyártók már csak
    egymás közt versengenek...És ez baj!
    A kutyát sem érdekli,hogy téged VEVŐT mi érdekel!!!
    Nem neked fejlesztenek.
  • Alexease #1
    Nehez lehetett ugy megfotozni, hogy egynel tobb ember legyen a kepen:DDD
    Masodik Smartshow nem lesz:P