Szekeres Viktor

A 40-es években játszódik a Terminátor 5?

Még pár hónap van a Terminátor ötödik részének forgatáskezdéséig, de az eddigi egyetlen értesülés szerint a film a negyvenes években játszódna, s középpontjában Sarah Connor szülei lennének.

Egyelőre még mindig nem tudni sokat arról, hogy miről fog szólni a Terminátor-sorozat ötödik epizódja, de Arnold Schwarzenegger elmondása szerint már jövő év elején elkezdik forgatni. Éppen ezért nem érdemes mérget venni a WWE Examiner értesülésére, de a lap szerint a készítők Dwayne Johnsont, vagyis The Rockot próbálják megnyerni a film egyik fontosabb szerepére - a szerződést aláírására azonban még nem került sor.

A lap másik érdekes értesülése az, hogy a film története Sarah Connor születése előtt játszódna, és az eredetileg Linda Hamilton által játszott karakter szülei lennének a középpontban, aminek megfelelően a Terminátor 5 történései a 40-es vagy az 50-es években zajlanának. Természetesen a fő sztoriszál az lenne, hogy egy vagy több Terminátor érkezik a jövőből, hogy végezzen célpontjaival.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #12
    Mert k.va jól néz ki? :)
  • bmw #11
    A 4. nem volt olyan rossz...
  • schrankszekrény #10
  • schrankszekrény #9
    valaki árulja már el miért kell egyből úgy kinézni a T-nek, mint ha csontváz lenne, ha az első időkben nem is tervezték , szövettel való bevonását, ergó teljesen felesleges fogakat csinálni meg mozgó állat , gyakorlatilag felesleges az egész feje , de hogy magamat igazoljam, nesztek:
  • netperformer #8
    Én James Cameronnal vinném vászonra a gépek háborúját és befejezném a trilógiát. Tehát figyelmen kívül hagynám a szar folytatásokat. Ez a "még inkább visszamennek a jövőbe" koncepció meg nem tetszik. Mi jön ezután? Terminatorok mennek a Jurassic parkba kiírtani a csimpánzokat? Bullshit.
  • Szefmester #7
    Hát én inkább örülnék a Terminator: Démon a jövőből trilógiának... nah az rendesen odabaszna, és nem lógna ki a logikai sorból.
  • Zoliz #6
    Teljesen mindegy mikor játszódjon csak James Cameron rendezze, különben megint egy silány film jön ki belőlel mint a 3. és 4. rész volt. Remélem Charlie Chaplin nem lesz benne :)))
  • NovaTerra #5
    Sarah Connor szüleiről szólna, akkor logikus, hogy ők már tudtak Sarah születésénél az egészről és nyilván szóltak volna neki, hogy vigyázzon. Persze bele lehet magyarázni, hogy azért nem, mert akkor nem ismerkedik meg John apjával és akkor...

    Bár nekem annyi is elég volt, hogy the rockot akarják a filmre. Ez meggyőzött, hogy valószínűleg erősen b kategóriás lesz.
  • Darth Sith #4
    Sry, itt a teljes videó
  • Darth Sith #3
    a T3-ból vannak kivágott jelenetek, ahol arnold egy idősebb katonát alakít, aki a mintája lesz az első emberi formájú terminátornak. Simán lehetne egy olyan részt csinálni, ahol az öreg arnold a korának megfelelő katonát játsza, aki háborús veterán és közben a saját fiatalkori énjének megfelelő terminátorok jönnek vele szembe :P