Ötvös Tibor

McG már a Terminator 5-ön agyal

A Terminator: Megváltás elég nagy csalódást okozott a rajongóknak, ami egyébként a bevételekben is megmutatkozott. Ennek ellenére a Warner Bros. zöld utat adott az ötödik résznek, melyet szintén McG készít.

Korábban már ment a pletyka, miszerint a McG már a negyedik Terminator-film bemutatója előtt is a következő részre összpontosított és akkor lenyilatkozta, miszerint az ötödik filmben visszatér a trilógiában is látott időutazáshoz. Ám a Terminator: Megváltás nem szerepelt túl szépen a kasszáknál (200 milliós büdzséhez 341 millió összbevétel), így sokan úgy vélték, hogy újabb pihenőre küldik a franchise-t.



Ám a Warner Bros. fejesei másként vélekednek és McG legújabb nyilatkozatában már arról beszélt, hogy a vezetők zöld utat adtak az ötödik filmnek és hogy ebben valóban lesz majd időutazás.

"Az emberek néha szeretnek kicsit pihenni két projekt között, ám engem teljesen izgalomba hoz a következő rész sztorija és a benne lévő ötletek" - kezdte a rendező. "Szóval alig várom, hogy újra nekikezdjünk a munkának és egy teljesen új oldaláról mutassuk meg az eddig látottakat. És szakítunk a poszt-apokaliptikus világgal és lecseréljük a jelenkorra. Azt hiszem, hogy a rajongók nagyon élvezni fogják."

"Az az ötletünk támadt, hogy eljátszunk kicsit a Terminator-filmekben látott időutazással és visszahozzuk azt az ötödik részben. Nem akarok túl sokat elárulni, ám jelen állás szerint a film végén John Connor olyan szobákba jut el, melyekről eddig rajta kívül senki nem tudott."

Érdekesnek hangzik, de tavaly ilyenkor a Megváltás is annak tűnt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zoliz #26
    Szerintem Uwe Boll rendezze a T5-öt!!!
    Christian Bale meg ne járassa le magát ilyen trashekben!
  • Stefling #25
    Na nehogy máár megint időutazás, azthittem ezt a korszakot elfelejtik ennél a filmnél, legalábbis a Megváltás-nál úgy láttam, de ezek szerint mégse.. :S
  • zoltannemeth #23
    A jogot eladta az csak annyit jelent, hogy közvetlen nem az övé!Executive producer a filmbe, keményen kellet a pénzmagot szórnia!És Pixx attól még hogy eladta és új stúdió készíti a filmet nincs kizárva hogy producer is lehessen!
  • sandor8206 #22
    nem tudom ki mit vetett fel először, a lényeg T4-hez Vajnának semmi köze sincs, talán a jogok miatt szerepel a stáblistán (ha jól emlékszem), a sorozatot meg ő indította el, de eladta és azóta nem foglalkozik vele
  • pixx #21
    Na mégegyszer, legalább fellapozhatnál régebbi cikkeket innen-onnan...Új stúdió készíti a T4-et
  • Aldo Moro #20
    Mivel ez a mekkgájver gyerek csúnyán megbukott, talán vissza kellene térni Cameron bácsihoz.
  • darkmall #19
    Azt hiszem a legtöbben itt azt a véleményt osztják, hogy nem kéne a jelenbe visszahozni a történetet. Nos ezzel én is teljesen eygetértek. Én is várom az Unrated Uncut Director's Giga Mega Edition-t egyébként.
  • codiac #18
    Nagyon is jó volt ez a 4. rész, amolyan felvezető filmnek.Mégse ugorhattak bele mindjárt a háború közepébe.Ahoz anyagi háttér is kell.
    De hogy a folytatásban úrja jelenkort hoznák előtérbe, ez több a soknál.
  • zoltannemeth #17
    Ez is a linkbe van:Vajna helped his longtime partner (Mario Kassar) form Carolco Pictures in 1976 and was notably associated with the 'Terminator' franchise in the 1980s. In 1989, Vajna resigned from his position at Carolco to start his own production company, Cinergi Pictures, but that company eventually failed in the late 1990s. Vajna eventually re teamed with Kassar in 2003 to form C-2 Pictures, solely to bring back the 'Terminator' franchise once again.
    Hogy a felsorolásba miért nincs benne én se értem, de ha a t1-2 elejét megnézzük a neve ott szerepel a producerek között!
  • hardstyler #16
    ezen a linken csak a sorozat meg a 3-4 köthető hozzá. Pedig ugy tudom benne volt a Carolcoban, bár ott Mario Kassar volt a huzónév.