Szekeres Viktor

A Terminátor 5-ben elfelejtik a 3. és 4. rész történéseit

Nagyon nagy az esélye annak, hogy az ötödik Terminátor-mozifilm alkotói nem fognak foglalkozni a félresikerült harmadik és negyedik rész történéseivel, hanem visszatérnek a széria gyökereihez.

Justin Lin az Annapolis - Ahol a hõsök születnek és a Halálos iramban - Tokiói hajsza után bukott rendezőnek számított, de nagy szerencséjére, amikor a Universal felélesztette a Halálos iramban-sorozatot, akkor rá gondoltak, ő rendezhette a hatalmas sikerű negyed epizódot, a Halálos iramot. Innentől kezdve pedig nem volt megállás, hiszen a Halálos iramban: Ötödik sebesség, illetve a Fast Six munkacímmel rendelkező hatodik rész is hozzá került, ráadásul nagyon úgy néz ki, hogy ő viheti tovább a Terminátor-filmeket.

A minap ráadásul a rendező nyilatkozott a Terminátorral kapcsolatos terveiről az MTV News-nak. Egyrészt ismét megerősítette, hogy a Terminátor 5 Arnold Schwarzeneggerrel készülne el optimális esetben, másrészt elmondta, hogy filmje nem venné figyelembe sem a Terminátor 3.: A gépek lázadása, sem a Terminátor: Megváltás kontinuitását, a Fox csatorna bukott tévésorozatáéról (Terminátor: Sarah Connor krónikái) már nem is beszélve.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jawarider #27
    Terminator 3:armageddon címmel került hozzám egy állítólagos eredeti forgatókönyv ami a folytatás lett volna. Azt kellett volna megcsinálni, nagyon ütős ajánlom mindenkinek !
  • adampierson #26
    Óóó... ha megint visszamegy egy robot a múltba én tökön lövöm magam. Már annyira béna, hogy hihetetlen. A megváltás ebből a szempontból télleg jó volt. Végre láthattuk ki a retek az a John Connor. DE! És most jóól figyeljetek rám... Ha itt ez a szuper gép, a SKYNET, és olyan okos, hogy leigázza az emberiséget, hogy a büdös francba, nem jut eszébe, hogy NE KÜLDJÖN VISSZA egyetlen egy retkes robotot se a múltba. Mert így azért, már hogy nincs gyilkos robot, elég necces lenne Kyle-nak teherbe ejteni Sarah-t. Mit mondana a szakadt göncébe? -Izé, én azért jöttem, hogy megmentsem, attól ami nem is fenyegeti. Puff, még ha valahogy le is feküdne Sarah-val, az már ugyan az lenne, mint ahogy az eredmény sem az volna. Ennyit John Connor-ról akit a sorozatban úgy megutáltam, hogy már a gépek pártján állok.
  • tmk #25
    Már maga az alap sztori teli van logikai hibával ez nem a 4. rész hibája...sajnos az időben való utazgatásnak ez a hátulütője.

    A 4. rész nekem is tetszett, többször is megnéztem. Pont azért volt jó, mert az már nem arról szólt, hogy visszajön valaki a jövőből és indul a csihi-puhi...remélem az 5. résznek sem fog ebben kimerülni a története...
  • cateran #24
    Hehe..en mar reg elfelejettem mi volt a 3-4-ben (nem volt nehez)A 4. resz korszakalkotoan szar lett, ordito logikai hibakkal es hihetetlenul szar storyval...
  • wraithLord #23
    Azt hiszem, elmehetnék jósnak is akár.
    (De igen, észrevettem, hogy a T800-as megjelenését Arnieról mintázták, viszont az csak CGI...)
  • IMYke2.0.0.0 #22
    Akkor ugye nem vetted észre az Arnie-ra hasonlító robotot? Segítek:


  • wraithLord #21
    Jajjdejó! A T3 tényleg nem volt a topon, viszont a 4 nekem tetszett, és nem csak 1x néztem meg. Tetszett, hogy végre abban a világban játszódott, amit az eddigi részekben csak "látomásokban" mutogattak. Egy poszt-apokaliptikus mocskos, kaotikus világ, tele kegyetlen és érzéketlen gépekkel, amelyeknek egyetlen célja kiírtani az embereket.
    (Az más kérdés, hogy a valóságban egy ilyen szituációban az megmaradt emberiség túlnyomó részét már naponta 25x meg lehetett volna semmisíteni. Kicsit sokat töketlenkedett az a Skynet... :D)

    Tegyük fel, hogy a 3 és a 4 szarok lettek. Én akkor is arra lennék kíváncsi, hogy a 4. rész történései után mi következik, nem pedig egy poénos, akciódús, divatos, csakúgycsináljunkvalamifilmetterminátornévenarnivalmerakkordőlalé filmre. Mert nagyon úgy tűnik, hogy erről van szó.
    Őszintén szólva nekem nem hiányzott Schwarzenegger a 4. részből, pedig úgy ültem neki, hogy ha nincs benne, akkor biztos szar lesz... :)
  • Skynet #20
    No,amikor Svarci elkenődött a tázoltókocsi elején anélkül hogy horpadást vagy bármi kárt okozott volna benne legszívesebben kimentem volna a moziból,a többi baromságról már nem is beszélve...
    A 4 még emészthető volt...De az első két résznek egyik sem ér a nyomába.
    Az első rész etalon, a terminator úgy viselkedett ahogy egy gyilkológépnek kell..Ha SC a kezei közé került volna,meghalt volna azonnal.
    A második rész is még hozható ilyen téren.
    A harmadik és negyedik részben viszont a nagy gyilkológépeknek az a mániája hogy a kezük közé kaparintott John Connor-t az instant halál helyett mindenfelé röppályára állítsák...Szánalmas...Ezek nem gyilkológépek vagyis nem terminatorok hanem hajigálógépek..:)
  • WoodrowWilson #19
    Újabban mért ilyen noname arcok kapják meg a Terminátorok rendezői székét?
  • Loverman #18
    szerinted. köszönjük szubjektív véleményed ;)