Szekeres Viktor

Közülük kerülhet ki a James Bond 24 rendezője

Sam Mendes és Christopher Nolan nincs rajta azon a pár nevet tartalmazó listán, mely a potenciális James Bond-rendezőket foglalja össze, de más nagy nevek szerencsére kárpótolhatnak minket a hiányuk miatt.

A Variety értesülései szerint az Eon Productions és a Sony Pictures összeállított egy névsort a következő James Bond-mozifilm rendezői posztjára kiszemelt jelöltekből. Ezen a listán olyan filmesek szerepelnek, mint Nicolas Winding Refn (Drive - Gázt!), Ang Lee (Pi élete), Tom Hooper (A király beszéde), David Yates (az utolsó pár Harry Potter-film) és Shane Black (Vasember 3).

A névsor ellenére a stúdió képviselői azt mondták, hogy még beletelhet némi időbe, míg döntés születik a következő James Bond-film rendezőjének személyéről. Erre pedig azért van szükség, mert még mindig tart Daniel Craig szerződésének "finomhangolása". A fenti rendezők mellett elhangzott korábban pletyka szintjén a 007 - Skyfallt rendező Sam Mendes neve is, pár napja pedig Christopher Nolant is összefüggésbe hozták a projekttel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #6
    Black, mint legjobb? Két filmet csinált életében, nem most kéne Bondoznia. Oké, azok közül az egyik nagy ász lett, de a Vasember 3-at ne bolygassuk.
  • QuickNick #5
    Csak egy igazi rendező?! :) te hol élsz ember?! :)
    Szerintem maradhatna Sam mendes is akár. De ha már mindenképpen váltani akarnak, akkor a legjobb választás, az Shane Black, vagy Christopher Nolan lenne :)
  • zetortraktor #4
    A Hulkos ürge nagy király. Oscart is kapott a Brokeback Mountainért. Meg idén is.
  • Ender Wiggin #3
    ezen a listán csak egy "igazi" rendező van, Ang Lee. A többinek videoklippet sem adnék.
  • Zombee #2
    Én is rá szavaznék, bár tőle csak a Kiss Kiss Bang-et láttam idáig, a Vasember 3-at még nem. Viszont Az utolsó cserkész forgatókönyve miatt ma is hálával tartozom neki. Írhatná is az új Bondot.
  • AZUL #1
    Nolan-en meglepődnék, de biztos nem lenne rossz... talán Black lenne a legjobb választás, neki kb ez a műfaja, s jókat alkotott idáig kizárólag...