Szekeres Viktor

Megvan a következő James Bond-film rendezője?

Lehet, hogy mégiscsak Sam Mendes fogja készíteni a következő James Bond-mozifilmet, ugyanis az úgy tűnik, hogy mégsem egy két részes történet kezdetét fogja jelenteni.

A Daily Mail tudni véli, hogy a következő James Bond-filmet is a 007 - Skyfall rendezője, Sam Mendes fogja készíteni. Ez önmagában nem lenne nagy meglepetés, hiszen a film döbbenetes siker, több mint 1 milliárd dollár bevételt hozott világszerte, ami majdnem kétszerese az előző epizód, A Quantum csendje által elért bevételnek.

Azonban Mendes korábban azt nyilatkozta, hogy nem izgatja a folytatás elkészítése, de minderre még akkor került sor, amikor arról szóltak a hírek, hogy John Logan 2 részes történetét fogják megfilmesíteni, márpedig az nagyjából négy évre kötötte volna le a rendezőt. Azonban jelen állás szerint a 24. és 25. Bond-film különálló lesz, s ez Mendes visszatérését jelentheti, a lap úgy véli, hogy erre 75% az esély.

Míg Mendes visszatérése kérdéses, azt biztosra lehet venni, hogy Daniel Craig, Ralph Fiennes (M), Naomie Harris (Miss Moneypenny) és Ben Whishaw (Q) benne lesz a folytatásban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • AZUL #2
    szerintem nem a film hibája, hoyg elaludtál rajta. kifejezetten érdekes volt a második fele, viszonlyag többet kellett gondolkodni közben az átlagnál ez tény...
  • shenmuedc #1
    Életem egyetlen filmje amin a moziban bealudtam. Pedig James Bond rajongónak vallom magam, de a film második fele botrányosan szar. Remélem az új nem csak félig lesz jó.