Szekeres Viktor

Új időutazós film a mozikban - itt az előzetes

Új filmmel jelentkezik Richard Curtis. Az angol filmes az Igazából szerelem és a Rockhajó után egy romantikus komédiát készített, melyet némi időutazással bolondított meg.

Nem egy, hanem rögtön két előzetessel is jelentkezett Richard Curtis új filmje, az About Time - az angol film egyik trailerje ugyanis a nemzetközi közönségnek készült. És hogy miért nagy hír ez? Nos, a rendező neve annak ellenére beszédes, hogy mindössze két filmet rendezett, az Igazából szerelem és a Rockhajó című alkotásokat. Az About Time, vagyis az Időről időre a harmadik filmje lesz, de az, hogy mennyire tapasztalt és miért imádja őt a közönség, pár forgatókönyve felsorolásából kiderül - a fentiek mellett még olyan filmeket írt, mint a Bridget Jones naplója, a Négy esküvő és egy temetés, vagy a Sztárom a párom, de ő készítette a Fekete Vipera és a Mr. Bean című tévésorozatokat is.



A filmet Angliában szeptember hatodikán mutatják be, míg Amerikában csak november elsején - mi a kettő között helyezkedünk el, hiszen itthon október 10-től nézhetjük meg, hogy Curtisnek sikerült-e egy újabb zseniális filmet letennie az asztalra. Ebben színészei segíthetnek neki, a főbb szerepekben láthatjuk többek között Domhnall Gleesont, Rachel McAdamset, Bill Nighy-t, Tom Hollandert és Margot Robbie-t


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Szefmester #4
    A 12 Majom szerintem elég jó volt.
  • Ender Wiggin #3
    nem tudom traktor te hol kerested az állad, de normális időutazós film, ami romkom, nem született az idétlen idők óta (igazából időutazós sem).
  • zetortraktor #2
    Kábé 3 hasonló film született azóta és mindegyik hozott bőven újdonságot ahhoz a filmhez képest. De eleve lehetetlen kimeríteni. (Nem értem, mit meríthetett volna ki a Bill Murray-film, hiszen abba nagyjából le lett vezetve egy szál nulla csavarral, míg máshol az ember az állát kereste azon, amit látott.)
  • Zocsi #1
    Bill Murray, Idétlen időkig c. opusz óta, ez a téma ki van merítve szerintem.
    Csak itt direkt loop-olnak, ott meg nem direkt.