Szekeres Viktor

Az I'm Fucking Ben Affleck rendezője készíti a Desperadost

Az elmúlt évek egyik legnépszerűbb amerikai talkshow-jelenetét rendező Wayne McClammy készítheti el a Desperados című mozifilmet, mely a hírek szerint egyáltalán nem fog tartalmazni zenei betéteket. Vulgaritást viszont annál többet.

Wayne McClammy, a nagyszerű "I'm Fucking Matt Damon" és a még jobb "I'm Fucking Ben Affleck" rendezője, készítheti el a Universal komédiáját, a Desperadost. A projekt a tervek szerint Isla Fisher színésznő köré íródna, ő kapja meg a lehetőséget a filmmel a sztárrá váláshoz. Egyébként az Ellen Rapoport által írt történetet afféle női Másnaposokként festik lesz a készítők. A sztori szerint ugyanis a főhősnő egy ingerült emailt ír új szeretőjének, aki első pásztorórájukat követően nyomtalanul eltűnt. Persze kiderül, hogy a férfi kómában fekszik egy mexikói kórházban, így a lány összecsomagol és barátaival együtt elkezd versenyt futni az idővel, hogy "elkapja az emailt", mielőtt a férfi magához térne.


Wayne McClammy a fenti és a Matt Damon-ös klipet Jimmy Kimmel éjszakai talkshow-jához rendezte, a beszélgetős műsorban szolgáltak afféle betétként. Az első, Matt Damon-epizódot Kimmel volt barátnője, Sarah Silverman mutatta be, s erre vágott vissza Ben Affleckkel Kimmel. (A talkshow egyébként meglehetősen régóta használta poénforrásként Matt Damont.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hornymut #4
    Szerintem az I'm Fucking Ben Affleck minőségben meg sem közelíti a Matt Dammon-ost, ez túl erőltetett, míg a másik egyszerűen csak jó :-)
  • Csumbi #3
    hat beszaras mennyi sztart osszeszedett a manus ehhez a klipphez.
  • winnie #2
    még, ha csak ő lenne. huey lewis, macy gray, robin williams. brad pitt nem tudom, hogy beszállt-e, vagy csak a pizzát adta át.
  • MiZo81 #1
    Jól láttam, hogy Meat Loaf is énekel egy sort?? :))