Szekeres Viktor

Csak jövőre fognak romantikázni a zombik

A zombifilmek általában nem annyira a romantikára koncentrálnak, így az eredetileg nyárra tervezett Warm Bodies mindenképpen érdekesnek tűnt. Sajnos azonban a stúdió fél évvel eltolta a premierjét.

A Summit Entertainment közleményben jelentette be, hogy elhalasztotta az eredetileg augusztus 10-re tervezett romantikus zombifilmjének, a Warm Bodies-nak a bemutatóját. Jelen állás szerint a Jonathan Levine által készített film csak február elsején kerülne bemutatásra Amerikában. A lépés már csak azért is meglepő, mert a Majd meghalnak Mandy Lane-ért című filmmel berobbanó Levine készítette a tavalyi év ötödik legjobb filmjét, a Fifti-fiftit, így igencsak megnőtt az ázsiója.

A Warm Bodies Isaac Marion regénye alapján készült amúgy Nicholas Hoult, Teresa Palmer, Rob Corddry, Dave Franco, Analeigh Tipton és John Malkovich főszereplésével. A halasztásnak sokszor a konkurencia az oka, nos itt valószínűleg nem erről van szó, hiszen augusztus 10-én csak a Great Hope Springs című dramedy és a Rivals című komédiát mutatják be Amerikában - egyik főszereplője Steve Carell, míg a másiké Will Ferrell. A február elseji időpontra egyelőre még nem jelentettek be másik bemutatót.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #6
    És tényleg lesznek buzi farkasemberek...
  • philcsy #5
  • philcsy #4

    Szerintem csak sima EMO romantika...
    (A kép nem a filmből van.)
  • KRTuning #3
    A múmia mátka :D
  • kalapos01 #2
    Elég izé ízlésed lehet, ha Twilightokat nézel.
  • Anubys #1
    Óh vazzeg, elszarták a vámpírokat azzal a nyálgép tválylályttal, most elszarják a zombikat ezzel. Mi jön még? Szerelmet bosszúálló kísértet? Románc egy démonnal? Netán pedo szerelmi dráma egy tininuni és a kannibálbébi között? <facepalm>. :(