Szekeres Viktor

Nálunk Jim Carrey legújabb komédiája sem fér a mozikba

Hiába szerepelhetett idén végre új komédiában Jim Carrey, mi nem láthatjuk őt a mozikban, ugyanis a fantasztikus Burt Wonderstone itthon csak lakossági forgalmazásban jelenik meg.

A június hazai DVD-megjelenéseket böngészve észrevehetjük, hogy nem csak a horrorfilmek rajongói nem láthatják moziban az általuk várt filmeket, de például Jim Carrey kedvelői is rosszul járnak. A ProVideo ugyanis június 26-án csak DVD-n fogja megjelentetni A fantasztikus Burt Wonderstone (The Incredible Burt Wonderstone) című bűvészes komédiát, melyben a népszerű komikus Steve Carell és Steve Buscemi társaságában bolondozik.


A Jim Carrey-rajongók balszerencséje az, hogy a komédia stúdiófilm volt, tehát nagyobb forgalmazóhoz került, mely nem tartotta érdemesnek a premierre - ha független produkció lett volna, vagy nem nagy stúdióhoz tartozna, akkor jó eséllyel karolta volna fel egy kisebb hazai forgalmazó. Itthon ugyanis láttunk már többször is olyat, hogy egy kint megbukó komédia egy Magyarországon jól eladható komikussal sikert arat. Márpedig A fantasztikus Burt Wonderstone Amerikában ritka nagyot bukott, mindössze 22,5 millió dollárt termelt - a két főszereplő korábbi filmjeivel ennyit egy-két nap alatt is produkált.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #5
    Az volt, amelyik épp Amerikában nem került moziba, vagy csak sokkal később?
    Amúgy DVD-n tényleg nem jött ki.
  • Etinger #4
    Dehogy is. Mármint ebben lehet, de az Officeban hatalmas. Legalábbis én nem kedveltem, de ott döbbenetesen jó alakításai vannak. Sátátátátáááá...
  • cylonflatus #3
    Ez a S.Carell mennyire fos színész, hihetetlen.
  • kalapos01 #2
    Az volt moziban itthon.
  • xido #1
    Pár éve az I love you Phillip Morris-t se..de azt még csak ki se adták itthon dvd-n sem,pedig nagyon jó film volt az is...