Szekeres Viktor

Vicces plakátot kapott Jim Carrey új filmje

Jim Carrey új filmjében a hús-vér színészek mellett CGI pingvinek lesznek a főszereplők, így ismét azok örülhetnek, akik az Alvin és a mókusok 3 és a Hupikék törpikék előtt megnéznének egy hasonló műfajú filmet.

A 20th Century Fox a ComingSoon-on keresztül nyilvánosságra hozta Jim Carrey legújabb mozifilmjének első plakátját. Természetesen a Mr. Popper pingvinjeiről (Mr. Popper's Penguins) van szó, mely Amerikában június 17-től lesz látható a mozikban, idehaza pedig június 23-tól. A Mark Waters (A Spiderwick krónikák, Bajos csajok) által rendezett filmben Carrey mellett Carla Gugino, Ophelia Lovibond, Philip Baker Hall, Andrew Stewart-Jones, James Tupper, Clark Gregg, David Krumholtz és Angela Lansbury fog feltűnni fontosabb szerepben.

A népszerű ifjúsági könyvből készített mozifilm természetesen a családokat fogja célba venni, mint ahogy azt a történet sejtetni, melyben a címszereplő Mr. Popper egy üzletember, aki nem képes észrevenni az élet fontos dolgait. Mindez addig tart, míg nem örököl hat darab pingvint, akik nem csak a lakását, hanem az életét is felforgatják.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)