5
  • Csiki1991
    #5
    Nem vagyok 100%ig biztos benne, de nekem úgy rémlik olvastam valahol, hogy Mark Hamilnek az Arkham City volt az utolsó Jóker szinkronja.
  • Zsoltee_a_bator
    #4
    A Part1 tetszett. Sokkal jobban, mint barmelyik masik animacios film, vagy akar a Dark Knight Rises mozifilm.


  • Darth Sith
    #3
    Szerintem nem volt rossz az első rész, bár a hangok engem kifejezetten zavartak. A 90-es évek óta, a batman tas-ban, justice league-ben, batman beyond-ban vagy játékoknál az arkham city-ben is mindig kevin conroy volt bruce wayne hangja, mark hamil joker-é stb.. Ezek után ehhez beraktak totál más karakterű szinkronszínészeket. Nálam ez egy elég nagy negatívum volt, pláne annak tekintetében, hogy a 2011-es akrham cityhez ha tudták a hangjukat adni, akkor egy miért nem lehetett felkérni őket ehhez is, egy párhuzamosan készülő produkcióhoz...?

    De ettől eltekintve maga a film kellemes kikapcsolódást jelentett. Nem lesz egy rongyá nézős darab, de nem volt annyira rossz.
  • koschwarz
    #2
    nekem is leég hamar törlődött a memóriámból az első rész.
  • Zombee
    #1
    Nem értem én továbbra sem a hazai DVD/BD kiadást... Bebuknak olyan kiadók, akik hiánypótló alkotásokat jelentetnek meg, hatalmas kultfilmek várják, hogy valaki kiadja végre, ugyanakkor vadonatúj szemetekből minden hónapban kijön pár.
    Jó, szuperhős-animációból konkrétan nincs túl sok, de mint filmélmény, ennek az első része egy nagy nulla volt.