Szekeres Viktor

Visszatérnek a legnagyobb dumagépek

Új epizódokkal és új arcokkal tér vissza a Comedy Central bemutatja című sorozat ősszel, hogy megmutassa, a Showder Klubon kívül is van itthon standupos világ.

Comedy Central bemutatja november 4-én 19:30-tól folytatódik új részekkel a Comedy Central műsorán. Magyarország egyetlen humorcsatornájának saját gyártású műsorában a nagy "öregek" mellett vadonatúj tehetségek is lehetőséget kapnak, hogy bizonyítsák rátermettségüket a dumálás műfajában. Badár Sándor, a Szomszédnéni Produkciós Iroda duója és a Három Kismalac mellett visszatér az összes korábbról ismert arc: Litkai Gergely, Bruti és Rekop György is.

Az újoncok között ott lesz Porkoláb Tamás, akit a DumaFüred Fesztiválon fedeztek fel, de többek között fel fog lépnia gitáros-énekes-humorista, Hajós András is. A Comedy Central bemutatja ráadásul ezúttal teljesen új köntösbe is öltözik: új díszlet és új főcím is várja a magyar humor szerelmeseit.(A műsor felvételei egyébként a Corvin Dumaszínházban készültek.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Etinger #5
    Mert az a 2, maximum 3 ember nem bírná hétről hétre :)
  • sanyicks #4
    badár, litkai, mogács jöhet, a többi menjen, mer nem lehet röhögni rajtuk.
  • Jagdgeschwader #3
    Inkább raknák ki azt a centralos bagázst a Showder Klubból. Egyedül a Mogácson tudok röhögni, mondjuk az üvöltözésből visszavehetne. Miért nem hagyják inkább a stand up-ot azokra akik értenek is hozzá?
  • Szefmester #2
    A kommented első fele ok, a második meg úgy ahogy van hibagyűjteménynek is megfelel. Rekopnak még vannak jó szövegei, Mogács az inkább ripacs és amolyan kaviccsal dobálni való a viselkedése, a Szomszédnéni meg sajnos csak ritkán jók, de igaz akkor nagyon.
  • cstommy #1
    "gitáros-énekes-humorista, Hajós András" Na gyerekek ki találja meg ebben az idézetben elrejtett 3 hibát???
    Rekop, Mogács, Szomszédnénik a király