Szekeres Viktor

Pártolnak el a Showder Klub nézői

Egyszer fent, egyszer lent, ezt tapasztalják meg a Showder Klub fellépői és készítői is, hiszen míg az utóbbi időkben az SK rendszeresen elverte a TV2-es konkurencia éppen aktuális amerikai sorozatát, addig múlt héten fordult a kocka.

Két hete még 744 ezren látták a Showder Klub standuposainak műsorát, ami 32% SHR-t jelentett, míg a TV2-n a Gyilkos számok az adatok szerint 687 ezer nézővel maradt nem sokkal alul. A különbség a kereskedelmi korosztályban jelentősebb volt, hiszen a Showder Klubot 455 ezer 18-49 éves látta, ami több mint 37%-os közönségarány, míg a TV2 sorozatát 370 ezren nézték meg.


A legutóbbi Showder Klubot azonban már csak a tévézők 26%-a nézte meg, 621 ezer honfitársunk, így a Gyilkos számok 699 ezres nézettségével könnyedén diadalmaskodott, ez volt igaz a 18-49-es korcsoportra is, ahol ugyan szinte hibahatáron belől, de ugyancsak a TV2 nyert 368 ezer - 352 ezerre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #26
    " Felcserélnék a sorrendet, sokat javítana a nézettségen."

    ha ezt tették volna, kb 3 részt ért volna meg a showder klub. így viszont a nagyon nézett felvezetéssek már 4 évadon is túl van.
  • bricsi01 #25
    Ha a tartalmat nézzük Fábry-nak is sikerül végülis egy fúl új szöveget csinálnia, bár az igaz hogy az más kategória.
  • bricsi01 #24
    Nem értem sose, hogy miért a színvonatalan műsorok utánra kell tenni mindig ezt.
    X óra vergödés Gyözike vagy Benkő miatt, leszívja az energiám, utána már nem tudom felfogni mit is mondanak a csókák, másnap meg sulim lenne. Felcserélnék a sorrendet, sokat javítana a nézettségen. Bár igy tudom nézni az NCIS-t, az is igaz.
  • narumon #23
    Ezek a mérések egy nagy szart sem érnek. Egyszer jó lenne már tudni hogy gyak kinél is mérik ezeket?
  • dlb #22
    jha és reklám nélkül!!! :)
  • sylas #21
    mennyien töltik le netről?
    elég sokan
    én is úgy vagyok vele hogy inkább később megnézem amikor akarom
  • JASON13 #20
    Egyszerűen hülye időpontban vannak ezek. Nem lehet nézni! az ember hazajön fáradtan. pihen-alszik... A magyar ember nem tud sorozatot nézni mert kiszívja az energiáit az állam!
  • darkmall #19
    Sziasztok. BIGFAKKJU azoknak, akik nem tudnak anélkül hozzászólni, hogy beszóljanak másoknak. Ezért egyúttal most nekem is BIGFAKKJU, mert beszóltam 8). Mentség: nem teszem sűrűn. Be sem írok túl sűrűn, de mindenhol megy a MOTHERING.

    As for SHOWDER K, annyit mondhatok én is, amiben itt szinte mindenki egyetért, hogy gyenge lett nagyon a műsor. Nem követem én sem már annyira , mint a zenitjén. Megfáradtak a srácok, ez van.
  • PrisonMan #18
    Jaja nagyon szar eddig az új éved :'(
    Még kissádám is minősíthetetlen volt legutóbb...
  • tommygear #17
    tényleg nagyon gyenge ez az új évad, kár érte :(