Szekeres Viktor

Győzike nélkül tér vissza a Showder Klub

Sokan nem hittek a szemüknek, mikor az RTL Klub minden hazai trendet semmibe véve elindította standup comedy sorozatát egy viszonylag elfogadhatónak tetsző, este 10 órás időpontban. Akkor meg pláne hüledezni kezdtek a hozzáértők, mikor kiderült, hogy a Győzike című komédiával remek párost alkot a Showder Klub.

Miközben az egyik nagy országos kereskedelmi tévé kései időpontban nem tudta sikerre vinni a rétegeknek szóló improvizációs komédia műfaját (azóta az m1 is bebukott a Beugróval), addig a másik sikert kovácsolt a feltörekvő, fiatal standuposok műsorából, melyet minden egyes alkalommal több mint félmillióan néztek.


Épp ezért nem is csoda, hogy hétfő este 10 órától visszatérnek Fábry Sándor trónkövetelői a Showder Klub színpadára - ezúttal azonban nem Győzikés, hanem Miami helyszínelős felvezetéssel a Doktor Csont című sorozat helyére (utóbbi rajongói már egyenesítik ki a kaszákat).

A saját életüket, a hazai celebvilágot és a legszaftosabb közéleti kérdéseket tabuk nélkül feszegető fiúk újra támadnak egy-egy órára hétfő esténként, mindenki lehetőséget kap, így a néző nyilván meg fogja találni a kedvencét (és el fogja kerülni az általa kevésbé kedvelteket.)

A 2009-es tavaszi szezonban fellép Kiss Ádám, Kovács András Péter, Hadházi László, Kőhalmi Zoltán, Bödőcs Tibor, Trabarna, Beliczai Balázs, Dombóvári István, Aranyosi Péter, Szupkay Viktor, Benk Dénes, Csenki Attila, Felméri Péter, és néhány meglepetés sztárvendég is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #28
    a nézettség persze, hogy nagyobb lett volna, de ha 22.00-től hozott volna 500e-t, akkor nagyobb bukta, mintha 23.00-tól 300e-t hozna. nem az abszolút számokat kell nézni, hanem a közönségarányokat.

    annyi a difi a két műsor között, hogy az egyiket egy sikerműsor vezette fel, míg a beugró a bénán felvezetett popdaráló miatt is behalt.
  • torcipepe #27
    a beugrónak is nagyobb nézettsége lett volna, ha a tv2 nem olyan beszari és korábbi időpontot ad neki. ha odáig fel bírtam lenni megnéztem.
    a showder klubbal ilyen gond nincs, mert még az ébrenléti határon belül kezdődik.
  • winnie #26
    te igen. sokan műsort néznek, de még többen zombik és nem nyúlnak a kapcsolóhoz. gyenge műsor után nem tudsz sikert kreálni. sokak számára ez fura, de a tévénézők jó része nem tudatosan nézi a tévét.
  • marcee #25
    A Beugrót is nagyon szeretem és a Showder Klubot is. Sajnálnám, ha bármelyik bukó lenne.
    De azt nem igazán értem, hogy miért van jelentősége, hogy milyen műsorral adják egy estén. Én akkor szoktam bekapcsolni a tv-t, ha meg akarok nézni valamit és még véletlenül sem fogok valami teljesen más stílusú gagyit megnézni csak azért, mert az én műsorom előtt van.
  • smaszi #24
    Most lehet itt fikázni mindent, és mindenkit, (én pölö a showder-t és a bazseválóst rühellem) de semmi értelme, mert mindenki azt nézi, ami neki tetszik (nekem a Beugró)!!! Ennyi...
  • NSC #23
    szerintem valamit félreértettél.én nem írtam h jobb a beugró mint a showder klub,mert valljuk be hogy nem az.de nekem mindkettő bejön.ha szerinted a "moregyőző" jobb a beugrónál akkor nézd azt. szíved joga
  • who am I 7 #22
    a beugró mint igényes, parádés műsor?Hát nem tudom...azoktól a makiktól szerintem még moregyőző is jobb (pedig utálom)...De az, h a showder klub, alatta van az amúgyis kb békasegge beugró alatt, hát ez valami vicc?Vagy te is indulni akarsz? A beugró egy erőltetett lófax, a győzikét meg már az első résztől elkapcsolják az értelmesebbjei.A showder viszont jó szvsz.Max, lehet annak nem tetszik, akit megsértenek a srácok és a szívére veszi
  • winnie #21
    addig örülj, amíg nem 9-től van. 10-től sikeres lehet, míg 9-től szinte azonnal megbukna. jobb a kései lét, mint a nemlét. (hú, de mély volt:)
  • grebber #20
    És ez mikor folytatodik már végre ?
  • memento987 #19
    Szekeres Viki, nem szép dolog, hogy mindig magadat véded fórumban "kalapos01" név alatt. Eddig elnéztem, mert én is ezt csinálnám, de feltűnő, hogy csak akkor írsz ide ha szidják az irományod. egyébként szinte mindet elolvasom.