Szekeres Viktor

Plakátja is van Johnny Depp gigaköltségvetésű nyári filmjének

Amerikában a nézők minden bizonnyal várják az újabb tévésorozat alapján készült nagyköltségvetésű filmet, azonban itthon nem tudni, hogy hány embert fog érdekelni a 2013-as The Lone Ranger.

Pár napja már megmutattuk a The Lone Ranger című westernfeldolgozás első előzetesét, de úgy tlejes a kép, ha a plakátot sem titkoljuk el. Akárcsak az előzetes, a plakát is inkább Johnny Depp karakterére koncentrál (teljesen érthető módon), pedig a film fő- és címszereplője Armie Hammer lesz, ő fogja alakítani a álarcos igazságtevőt, míg az indián Tontót alakító Depp inkább kísérni fogja őt és narrálni kalandjait.

A The Lone Ranger egy 1949-ben indult tévésorozat jelenti egyébként, mely 5 évadon, 221 epizódon át egészen 1957-ig volt képernyőn. A páros kalandjait Gore Verbinski fogja megfilmesíteni több mint 200 millió dollárból. Verbinski számára nem lesz szokatlan a hatalmas költségvetés, hiszen az első három Karib-tenger kalózai-filmre fél milliárd dollárnál is többet költött. A két főszereplő mellett egyébként még olyan színészek fogják emelni jelenlétükkel a film fényét, mint Tom Wilkinson, William Fichtner, Barry Pepper, James Badge Dale, Ruth Wilson és Helena Bonham Carter.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!