Szekeres Viktor

Megjött a jövő év egyik legdrágább filmjének előzetese

Megérkezett az (egyik) új Johnny Depp-film előzetese, melyben érdekes módon éppen a címszereplőt, azaz Lone Rangert nem mutatják sokat. De persze a Disney is tudja, hogy Depp neve fogja eladni a filmet.

Ugyan csak 2013. július harmadikán fog az amerikai mozikban bemutatásra kerülni a Lone Ranger című, tévésorozat alapján készülő westernes kalandfilm, de a Walt Disney Pictures stúdió már most megkezdte a marketingkampányt. Ennek egyik első jele az előzetes, mely nem titkolózik és meglehetősen sok mindent megmutat, ami akár szokatlannak is nevezhető, hiszen a jövő nyári premierekhez eddig csak kevés infót tartalmazó trailerrel rukkoltak elő a stúdiók, vagy még azzal sem.


A több mint 200 millió dollárból készülő Lone Ranger forgatásának kezdése az eredeti tervekhez képest elég sokat csúszott, ugyanis nagyon sokáig tartott, míg eldőlt, hogy mennyi lesz a költségvetése. A filmet a Karib-tenger kalózai-trilógiát is készítő Gore Verbinski rendezi, a főszerepben pedig Armie Hammert láthatjuk majd, aki nem sok vizet zavar az előzetesben, hiszen annak készítői teljesen érthető módon inkább a Tontót játszó Johnny Deppre koncentráltak. Mellettük még szerepelni fog a filmben Tom Wilkinson, William Fichtner, Barry Pepper, James Badge Dale, Ruth Wilson és Helena Bonham Carter.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #5
    Azért kíváncsi lennék, hogy mitől ilyen marha drága ennek a filmnek a forgatása.
    Amúgy meg nekem így első blikkre Cowboys&Aliens stílusra hajaz, az is jó kis popcorn-szórakozás volt, de csak 1x nézhető.
  • Béka Benő #4
    Bennfentesek szerint már most 300-350 millió dollár a film költségvetése és még ehhez jön a 100-150 milliós marketing is ! :/
    Szóval őrültség ennyi pénz elkölteni egy Wild Wild West -szerű western filmre.
  • anubys1984 #3
    Nem, szerintem simán lehet, hogy jó film lesz, csak 250 millió dollár rengeteg pénz egy alapvetően rétegműfaj esetén.
    Egy év múlva ilyenkor már látni fogjuk, igazam volt-e?
  • zetortraktor #2
    Szerinted annyira jó lesz?
  • anubys1984 #1
    Akár ez is lehetne a cím:
    Megjött a jövő év egyik legnagyobb bukásának előzetese.