Szekeres Viktor

Megvan, melyik lesz Schwarzenegger első új filmje

Hol arról lehet híreket olvasni, hogy ismét filmezni fog Arnold Schwarzenegger, hol pedig arról, hogy visszavonul. Nos, a legújabb álláspont ismét filmezés mellett szól, a színész egy westernben térne vissza.

A Deadline információi szerint a magánéleti válsága miatt egy időre a nyilvánosság elől ismét elvonuló Arnold Schwarzenegger mégiscsak filmezni fog. A választott produkciója pedig nem más lesz, mint a Lionsgate hol beindított, hol lefújt western projektje, a Last Stand, mely a koreai Kim-ji-Woon első angol nyelvű produkciója lesz.

A Két nővér, a Keserédes élet és A jó, a rossz és a furcsa készítőjének filmjéhez Schwarzenegger 12,5 millió dollárért, plusz 25%-os bevételrészesedésért írt alá, s a forgatás már szeptember végén elkezdődne. A Die Hard és a Délidő keverékeként jellemzett film főszerepére egyébként korábban még Liam Neeson is esélyes volt, azonban ő más elfoglaltságai miatt végül nem tud részt venni a westernben,

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • vg #7
    Egy új Predator részben én is el tudnám képzelni, valami olyasmi szerepben mint legutóbbiban Laurence Fishburne karaktere. Rá építeni újra egy ilyen filmet nincs értelme.
  • IMYke2.0.0.0 #6
    Ehh, a 4. részre akartam utalni. Fáradt vagyok.
  • IMYke2.0.0.0 #5
    Természetesen, azokra gondolok, akik terminátorokként akartak brillírozni a 3. részben, illetve a nem-kicsit-szar sorozatban.
  • IMYke2.0.0.0 #4
    Még járókerettel is jobb lenne Terminator szerepben, mint eddig bárki a franchise történetében.
  • rexortom #3
    Éljen én megnézném az biztos
  • netperformer #2
    Te jó ég... már látom magam előtt a járókeretes terminátort xD
  • tibisan #1
    bale -schwarzenegger terminator 5-öt akarok..
    vagy egy 3d-s predator részt ..
    még egy "ágyutőltelékes" pársoros szerep , és a régi lesz