Szekeres Viktor

Ismét autóverseny az RTL Klubon

A Dakar-rali 2013-ban visszatér az RTL Klub műsorára, és a tervek szerint a nézők az utóbbi években megszokottnál részletesebb tudósítást láthatnak a piacvezető csatornán.

Az RTL Klub tájékoztatása szerint jó pár év szünetet követően ismét a legnézettebb magyar csatornán lesz látható a világ egyik legismertebb autóversenye, a Dakar-rali. Az RTL Klub stábja napközben többször jelentkezik be a világ legszárazabb sivatagjából, az Atacamából. A napi összefoglalók mellett további, korábban nem látott programelemekkel is készül az RTL Klub.. Aki nem követi a verseny történelmét, annak furcsa lehet azt olvasni, hogy Dél-Amerikában kerül sorra a Dakarra, de 2008 óta biztonsági okok miatt erre a lépésre kényszerültek a szervezők, miközben elnevezését a hagyományok miatt meghagyták.

A legújabb Dakaron a mezőnynek 2013. január 5-20. között Limából rajtolva, több mint 8000 kilométert kell megtenni a Santiago de Chile-i célvonalig. - Most először a nézők bepillantást nyerhetnek a Dakar kulisszái mögé, hiszen helyszíni stábunk a verseny mellett a sivatagban folyamatosan költöző karaván mindennapjait is rögzíti. Természetesen úgy lesz még érdekesebb ez a történet, ha a magyarok jól szerepelnek, ezért ezúton is sok sikert és balesetmentes versenyt kívánok nekik - nyilatkozta Dirk Gerkens, az RTL Klub vezérigazgatója.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!