Szekeres Viktor

Máris változtat műsorán az RTL Klub

Még alig indult el az őszi tévés idény, az RTL Klub változásokat eszközöl műsorrendjében. Visszatér sokak kedvenc vetélkedője, s egy másik műsorral a TV2 hasonló próbálkozását törné le a csatorna.

Új műsorrenddel jelentkezik az RTL Klub október elsejétől. Hétfőtől új időpontban lesz látható A gyanú árnyékában című áldokureality és visszatér az 1 Perc és nyersz! című családi vetélkedő is. Előbbiit hétfőtől 17:15-kor kell majd keresni, ami azt jelenti, hogy az eddigi másfél milliós nézettség meglehetősen le fog csökkenni, s a folytatást már nem fogják majdnem annyian nézni, mint a csatorna egyik legnépszerűbb műsorát, a Barátok köztet.

A Sebestyén Balázs műsorvezetésével készülő 1 Perc és nyersz! eszi át A gyanú árnyékában helyét, mely újítani fog, hiszen ősszel már nem csak egyéni játékosok, hanem párosok is megküzdenek a milliókért, ráadásul többségében új játékok szerepelnek a feladványok között. További változás, hogy kora reggel immáron 7:35-kor kezdődhet a Híradó, amely hétfőn az RTL Klub vasárnap esti, míg keddtől péntekig az RTL II 23 órás Híradójának ismétlése fog követni. Emiatt később kezdődik a Reflektor és a Reggeli - Csak Csajok című műsor. 14 órától az előző napi Fókusz ismétlése kerül adásba, majd a Pasik régi epizódjait lehet megnézni. 15:10-től egy új telenovella, a Bűnös szerelem érkezik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • dregnarr1 #2
    "kora reggel immáron 7:35-kor" - Ez nagyon korán, basszus.
  • bosco05 #1
    "15:10-től egy új telenovella, a Bűnös szerelem érkezik." <-- ez nagyon kell :D