Szekeres Viktor

Fantasy készül az utolsó sárkányölőről

A fantasy mindig is mostohagyereknek számított Hollywoodban, pedig időről-időre hatalmas sikert aratnak a műfaj filmjei. Talán egy modern világban játszódó sárkányos történet érdekelni fogja a nézőket.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a Legendary Pictures képviselői kivetették hálójukat a Slayer című fantasy forgatókönyvére. Sőt, olyannyira kivetették, hogy a produkciós cég meg is vásárolta a szkriptet az újoncnak számító Martin Helgelandtól. A fantasy történet a mában játszódna és főhőse egy orvos lenne, aki nemrég vesztette el apját, s gyásza közben felfedezi, hogy valóban ki is volt ő. A bizonyítékok arra mutatnak, hogy egy sárkányvadász volt az édesapja, hősünk pedig a következő a sorban, akinek helyt kell állnia ebben a szerepben.

A film producerei Alex Garcia és Alex Hedlund lesznek, valamint az a Brian Helgeland, aki a forgatókönyvíró édesapja, s olyan filmeket rendezett, mint a Visszavágó, a Lovagregény és A bűn rendje. Persze nem csak rendezőként ismert, hanem inkább íróként: 1998-ban Oscar-díjat nyert a Szigorúan bizalmas forgatókönyvéért, de 2004-ben is kapott egy jelölést a Titokzatos folyóért.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)