Szekeres Viktor

Új előzetes a vámpírvadász amerikai elnökről szóló fantasynek

A kellőképpen elborult Abraham Lincoln: Vampire Hunter lesz az Éjjeli őrség és a Wanted rendezőjének, Timur Bekmambetovnak a legújabb filmje, íme a friss előzetes.

A Kalifornia állambéli Anaheim városában került megrendezésre a WonderCon elnevezésű rajongói találkozó, melyet leginkább képregények, a scifik és természetfölötti fikciók fanatikusai látogatnak. Ezen az eseményen került többek között bemutatásra a Prometheus első, teljes előzetese, vagy a Luc Besson-féle Lockout című scifiből öt perc, de azok is örülhettek, akik nincsenek oda a tudományos fantasztikumért, hiszen többek között megnézhették az Abraham Lincoln: Vampire Hunter legújabb előzetesét.


A Timur Bekmambetov rendezésében készült film alkotói és szereplői természetesen közönség fórumot is tartottak a június 22-i amerikai premiert megtámogatandó. A Seth Grahame-Smith jól sikerült könyvéből készült film szereplői Benjamin Walker, Dominic Cooper, Anthony Mackie, Mary Elizabeth Winstead, Jimmi Simpson, Robin McLeavy, Alan Tudyk és Rufus Sewell lesznek. A történet valóban Abraham Lincoln elnökről szól, akinek az anyjával egy természetfölötti lény végez.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #1
    Nem lehetett volna inkább a Lockout videóját bemutatni, mint ezt a baltás rémet?