Szekeres Viktor

Tom Hanks nácifilm főszereplője lesz

Tom Hanks mostanában többször is mellényúlt szerepeivel, vagy csak egyszerűen olyan filmeket választott, amiket ő szeretett forgatni, azonban a közönséget hidegen hagyták.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint Tom Hanks az In the Garden of Beasts című Erik Larson bestseller feldolgozásának főszereplője lehet. Larson dokumentarista, tehát nem fikcióra épülő könyvének adaptálási jogait a Universal Pictures és Hanks Playtone névre hallgató produkciós cége szerezte meg. Története William Doddról szól, aki 1933-ban Berlin amerikai nagykövete volt.

Dodd annak idején meglehetősen naivan érkezett Németországban feleségével, fiával és lányával, s utóbbi bele is vetette magát a náci Németország társasági életébe, összejött egy Gestapo-tiszttel, valamint egy szovjet kémmel is. Persze idővel Dodd és családja is észreveszi, hogy milyen is a német hatalom valódi arca. A könyvet író Larson mostanában elég népszerű a filmesek körében, hiszen a The Devil and the White City című könyvéből Leonardo DiCaprio produkciós cége, az Appian Way próbálkozik meg filmet készíteni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Svenhotry #8
    Az oldalon, hivatalosan is közreműködő egyedek közül, volnának páran, akik tudnának erről mesélni.
  • zetortraktor #7
    Hú, de szegényes logika. Mitől lenne elfogult, ha egy amerikairól szól egy amerikai film? Ha németről szólna, akkor is elfogult lenne. Vagy csak fingod sincs az egészről és károgsz.
  • sad1976 #6
    története William Doddról szól, aki 1933-ban Berlin amerikai nagykövete volt.
    kicsit sem lesz elfogult a film a "gonosz"nemzeti szocialistákkal. fiával és lányával, s utóbbi bele is vetette magát a náci Németország társasági életébe, összejött egy Gestapo-tiszttel, valamint egy szovjet kémmel is. ez a jányka is megérte a pénzét. aligha volt hármas ügynök
  • sanyicks #5
    vagyis a gyárakban mert aszonták ha nem építesz gyárat, megdöglesz büdös kulák :)
  • sanyicks #4
    de mások győztek én nekik dolgozhattál ingyen a földeken :)
  • bladesoft #3
    Ha győztek volna dolgozhattál volna nekik ingyen a földeken... -.-''
  • Julius Caesar #2
    Na majd jönnek az értelmek és elmondják, hogy a nácik nem is voltak rosszak meg gonoszok, és tulajdonképpen egész jó volt az a dolog :D
  • Jawarider #1
    Félek sok ember szereti a náci filmeket, így egyik ütő kártya kapcsán jött a szerep :-) Jó lenne TH-t egy jó szerepben látni végre már.