Szekeres Viktor

Merész lett Tom Hanks és Sandra Bullock közös filmjének plakátja

A Rém hangosan és irtó közel plakátja nem a nyilvánvaló módszert követi, hiszen nem kerültek rá a filmben játszó sztárok (Tom Hanks és Sandra Bullock) képmásai, hanem csak egy gyerek hirdeti a filmet.

Amerikában karácsonykor, pontosabban december 25-én mutatják be a Rém hangosan és irtó közel (Extremely Loud & Incredibly Close) című filmet Tom Hanks és Sandra Bullock főszereplésével, melyet az a Stephen Daldry rendezett, akinek eddig olyan filmeket köszönhettünk, mint a Billy Elliott és Az órák. A Jonathan Safran Foer 2005-ös regényéből készített filmben a két főszereplő mellett még fel fog tűnni Thomas Horn, Max von Sydow, Viola Davis, John Goodman, Jeffrey Wright, James Gandolfini.


Az iTunes-on frissen debütáló előzetes mellett kijött a Rém hangosan és irtó közel első plakátja is, melyen a marketingesek szokatlan eszközhöz folyamodtak, s szembementek a trendekkel. Ugyanis a filmet hirdető plakátokra általában rákerül a főszereplők arca, főleg, ha neves színészekről van szó, azonban ezúttal sem Tom Hanks, sem Sandra Bullock nem szerepel rajta, mindössze a filmbéli Oskart alakító Thomas Horn, akinek karaktere meg van győződve arról, hogy apja, aki meghalt a szeptember 11-i terrorista támadásban, hagyott neki valahol a városban elrejtve egy üzenetet.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Inquisitor #5
    "Szerintem olyasmi film lesz, hogy míg eljut a céljához a kisfiú, kalandjai során sok embert hoz össze egymással, kibékít családokat, megmutat önakaratán kívül helyes dolgokat embereknek, ilyen "vedd észre a jóságot" bullshit..."

    Úgy emlékszem volt egyszer rég egy pont ilyen sikeres és JÓ film ... csak ott ezt a kisrác úgy hozta össze, hogy meghalt. Azt szerintem egy darabig nem fogják überelni.
  • nessboth #4
    Szerintem olyasmi film lesz, hogy míg eljut a céljához a kisfiú, kalandjai során sok embert hoz össze egymással, kibékít családokat, megmutat önakaratán kívül helyes dolgokat embereknek, ilyen "vedd észre a jóságot" bullshit...
    De mindenesetre tuti nézős és végre nem egy karácsonyi ripacskodás a mikulással...Yuck!
  • endrev #3
    Egyetértek zetotraktorral kedves Mr. Vilmos.

    Nagyon értették a filmet a marketingesek, megértem a plakátkoncepciót. Szenzációs. Gyűlölöm a témát, mert mindenki aki nyitott szemmel járt akkoriban, tudja hogy egy nagy átverés az egész, de az előzetes alapján a történet és a sztárok mégis felemelik.
  • zetortraktor #2
    Szerintem add le a prof szót a nevedből a ruhatárban. Egymás után két fórumtopikban írsz hülyeséget, jelezve azt, hogy csak a képeket nézed és nem olvasol.
  • Prof William #1
    Fúú ez plakát annyira de annyira merész! Nem is értem miért nem tiltották be azonnal?

    Az SG még mindig tud címeket írni. Idekattintottam. Nyertetek. :)